...

Damkläder solglasögon 2019

2019 års damkläder och solglasögon ger ett majestätiskt och modigt utseende, vilket ger den moderna och självsäkra kvinnan just den looken hon vill ha. Bland nyheterna finns mattor färger och tryck, som ger ett exklusivt och unikt utseende för att passa bästa damen. Solglasögonen har innovativa linser med modern teknik som skyddar ögonen från solens strålar. Alla produkter är av hög kvalitet och skydda samtidigt mot elementen. Ett perfekt val för moderna och sofistikerade kvinnor.

Att byta hela garderoben varje säsong, följ trenderna, är få flickor överens. Det är lättare att hålla sig stilfull och lägga till en twist till din bild med relevanta tillbehör. När du ska shoppa för sommaren bör du ta reda på vilka kvinnors solglasögon är på mode och vilka modeller som kan ignoreras..

Modetrender

Ansiktsform matchning

Förutom att ”luftfartyg” och ”kattöga” som förblir i trenden, 2019 på topp av popularitet:

  • Geometri, futurism. Ju skarpare och mer kreativ form, desto mer intressant är bilden..
  • retro. Runda linser i stil med 70-talet, breda vita plastramar, en kedja på halsen igen på catwalken och plånböcker av fashionistas.
  • Rött glas. Populära glasögon under den här säsongen, som kommer att tilltala unga människor, kommer att göra utseendet främmande.
  • Spegellinser. Med blå och guldplätering. Forblir bland modetrenderna för solglasögon 2019.

Att välja ett sådant tillbehör, fokusera inte bara på trender. Överväga:

  • Ansiktsform. Runda och fyrkantiga rekommenderas rektangulärt glas med mjukade hörn i en färgad ram. Ett triangulärt ansikte passade ”luftfartyg”, ”kattöga.” När det är utökat är ett utmärkt val ”fjärilar”. Den övre delen ska ha en färg accent eller dekor..
  • Ram. Plast passar alla, ofta tillverkade i en intressant design. Metallen är starkare, den ser mer elegant ut.
  • Linsstorlek. Liten, utan fälg passar inte ett brett ansikte, men stora glasögon gör harmoniskt smalt.

Futurism

Futuristiska modeller

De mest fashionabla solglasögonen från 2019 för båda könen är modeller av ovanliga former. Vår-sommar-kollektionerna av Armani, Prada, McQueen förvånar designarnas fantasi: asymmetriska linser, geometri, miniatyrglas, massiva ramar. Originaldetaljer finns också – dubbelbro på näsbron, nitar, ädelstenar, kedjor eller metallringar.

Tips för att välja trendiga futuristiska solglasögon 2019:

  • Håll ögonen öppna för en minimalistisk design om du inte vill skapa ett för chockerande utseende.
  • Kombinera futuristiska glasögon med sport-chic kläder från 90-talet. Dessa är denimjackor, hög midjeshorts, läder, spetsiga skor.
  • Färgat glas är ett bra val för sommaren. Modeller av mörka nyanser passar in i demisäsongsbilden, passar långa kappor, överkängor.

Horisontella tunna linser

Horisontell lins

Formgivare älskar att titta tillbaka, så de mest fashionabla solglasögon från 2019 är hälsningarna från 90-talet för kännare av filmen “The Matrix”. Långa till templen finns små trianglar i en plastram även idag bland massmarknadsmärkena: Zara, Mango, Bershka. De är lika lämpliga för en strikt kontorsdräkt eller en lätt sommarklänning. Ett annat ovanligt alternativ är tunna rektangulära linser med och utan ramar, som lockar ännu mer utseende..

Mikrokatter

Mikrokatter

Återigen tillbaka till 90-talet, som hände tillbaka 2018. Jämfört med de horisontella trianglarna a la ”Matrix” är dessa modeller större, men mindre chockerande. De dök upp i Sally Le Point-kollektionen och är inte lika populära som andra futuristiska modeller, men de kommer sannolikt att ligga i samlingarna av budgetmärken. Försök att para dem ihop med en ljus dikerock, flare jeans, en kort topp.

För stora luftfartyg

För stora luftfartyg

Formgivare har minskat den klassiska formen och diversifierat med ljusa detaljer. Anna Sui lade till en färgad plastram; Max Mara-stylister föreslog att bron skulle bli bred för att ge glasögonen ett sportigt utseende. Aviators med en horisontell färglinje längs glaset i ögonbrynsområdet och en platt toppsnitt ser mer futuristisk ut. Tack vare sin traditionella form kommer uppdaterade glasögon att stödja en avslappnad look..

Geometri

Geometriska former

Fyrkanter, cirklar, romb och trianglar är de mest fashionabla formerna för 2019. Till och med klassisk svart eller brun, utan fälg och iögonfallande detaljer, de lägger till plötsliga bilder. Klar geometri ser vacker ut på ett strukturerat ansikte med uttalade kindben, en tunn näsa. Modeller med platt topp öppnar och betonar ögonbrynen, och stora polygoner är valet för dem som inte kan bestämma sig för runda glasögon.

trianglar

Triangulär form

Den djärva och kreativa versionen relaterad till futurism fyllde de fashionabla glasögonen 2019. Triangulära linser ändrar ansiktsegenskaperna kraftigt, så välj dem noggrant. Klar geometri, utan fälg, monofoniskt glas, som YSL – detta är ren avantgarde. Design passar ett texturerat litet ansikte med uttalade kindben.

Andra alternativ:

  • Inverterade trianglar Marni företag i en bred ram påminner det långsträckta ”kattögat”. Perfekt för dem som vill prova på en ovanlig ny form och inte riktigt flytta sig från klassikerna.
  • Rundade trianglar med klart glas och sänkta ytterhörn (Burberry). Skapa effekten av ett sorgligt ansikte och utvidga det visuellt.

Stora torg

Stora torg

Fashionabla är den form som allmänheten verkligen gillar. Stora fyrkantiga linser, särskilt mörka, döljer ansiktet så mycket som möjligt och sparar från nyfikna ögon. Klassiskt – svart glas och en liknande färgbrett plastram. Sådana trendiga solglasögon från solen passar en lång aftonklänning, kontorsdräkter, rippade sommarjeans.

Mer originella fyrkantiga modeller:

  • Lätt tonade linser i färgade, genomskinliga plastramar dök ofta upp på catwalksna 2019 Ser intressant ut på ett långsträckt ansikte utan uttalade kindben.
  • Mörka rutor i en tunn metallram (Ray Ban) – ett bra tillägg till slitna jeans och en T-shirt. Bilden blir mer attraktiv om ramen inte passar tätt.

Runda

Runda linser

En idealisk form för personer med uttalade kindben, en smal haka och ett tunt ansikte. Linsernas mjuka kanter utjämnar sin skärpa. Modeller i en plastram ser mer mångsidiga ut, och utan den återgår de till 70-talet. Klassiska mörkrunda solglasögon är ett retro tillbehör som inte går ur stil men kräver mod. Bilden som de kompletterar kommer inte att bli obemärkt.

Prova följande alternativ:

  • Stora runda genomskinliga glasögon (Etro) kombineras med alla kläder, lämpliga inte vinklade ansikten.
  • Guton, röda eller gröna linser i Elton John-stil skyddar något mot solljus, men lägg till en vridning i utseendet Ett sådant alternativ för modiga flickor.

Retrostil

Retro glasögon

Populära poäng den här säsongen, den föregående och med stor sannolikhet för nästa. Vintagebilder kommer inte att gå ur modet, vilket bekräftar deras ständiga utseende på världskatter. Prova glasögon med ramar med kontrastlinser (en kombination av svartvitt är särskilt populärt), en dubbelbro, förtjockade glasögon eller stor storlek. Ett stort plus av dessa retro modeller – de kommer att dekorera vilken bild som helst.

Fjärilar

Fjärilsformade glasögon

Trendiga solglasögon kan inte föreställas utan denna form. Detta är ett lämpligt alternativ för att expandera ett smalt ansikte, för att göra en rektangulär mer harmonisk. Klassiska fjärilar med eller utan plastramar passar in i varje utseende, och toning med lutning ger en vridning. Mer originalmodeller kommer att glädja kännare av kreativitet: Prada och Marques Almeida visade på catwalkslinserna i form av eleganta vingar med kanter inlagda med stenar.

Kedjor och smycken

Exponeringsglas med stenar på ramen

Kvinnliga, eleganta solglasögon erbjuds av både framstående modehus (D&G, Givenchy) och mer prisvärda märken i massmarknadskategorin Zara, Stradivarius. Ett enkelt alternativ – små juveler längs linsens kontur – kommer att tilltala många flickor. En djärvare idé, som kräver noggrann tanke på bilden, är en riklig spridning av strass, pärlor på armar, ram, bro.

Om du inte är redo för andras ökade uppmärksamhet, köp en klassisk form med en betoning: på bågen, ramen eller längs linsens kontur. Sådana modeller stöder den avslappnade stilen, lämplig för varje dag. Överflödigt inlägg ovanpå eller runt linsens omkrets gör glasögonen till ett glamoröst, fängslande tillbehör. Bär dem inte med stora smycken.

Mode solglasögon under 2019 är erkända som modeller med en kedja. Det ser intressant och väldigt praktiskt ut: tillbehöret går inte förlorat, det går inte att bryta. Det är inte nödvändigt att köpa nya glasögon: du kan hitta flyttbara kedjor till försäljning. Tunnt silver och guld, med pärlor eller små stenar – en klassiker. För dig som vill få ett iögonfallande tillbehör säljs glas med stora plastkedjor.

Solglasögon Kedjor Alternativ

Sport accenter

Modeller av glasögon med sport accenter

Detta är inte den första säsongen som designers har erbjudit modeller i form av en skismask som har älskats av många män och kvinnor. Dessa glasögon har strömlinjeformade konturer, de sitter tätt i ansiktet och ger tillförlitligt skydd mot solljus. Linserna speglas ofta med en ljus färgbeläggning. Sådana tillbehör passar sport-chic stil eller perfekt kompletterar dräkten för att komma in i klubben.

Mönstrad ram
Tryck på kanten

Dessa glasögon har en mycket tunn linje mellan ”fashionabla” och ”barns”. Mycket beror på hur man bär dem. Tillbehör för färg och utskrift bör överlappa varandra med andra detaljer i bilden, men inte överdriva den. En leopard på glasögon, stövlar och en klänning kommer att tjäna dig i en ofördelaktig färg. Universellt alternativ – 2 element med tryck, och resten är solida.

På våren – sommaren 2019 presenterade formgivare många modeller i plastramar med mönster:

  • Ärtor (Fendi) – nästan en klassiker som perfekt kan komplettera kontorsbilden.
  • Leopard (Roberto Cavalli), andra djurtryck kräver försiktighet, men förblir det mest fashionabla mönstret i mer än en säsong.
  • Remsor och kaotiska slag (Moschino) – kreativt alternativ för sommar ungdomsbilder.

Kattögonvariationer

Kattögonalternativ

Den mest feminina formen av glasögon, med betoning på kindbenen, fick 2019 uppdateringar:

  • Höjda och långsträckta hörn gör bilden flörtig.
  • Vit ram med kontrasterande svarta linser.
  • Vågiga kanter som fjärilsvingar.
  • Det finns en plastram endast ovanpå, ofta två-tonad.
  • Runda linser. En ram med långsträckta hörn ger formen på kattens öga på glasögon.
Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg än )
Radgivare Froya
Webbplats med användbara tips för varje tillfälle
Comments: 3
  1. Sebastian

    Vilka är de senaste trenderna inom damkläder och solglasögon för år 2019?

    Svara
    1. Mikael Nilsson

      De senaste trenderna inom damkläder för 2019 inkluderar pastellfärger, neon, böljande tyger och statement-ärmar. Byxor med hög midja och djurtryck är också populära. När det gäller solglasögon är små ovala glasögon, färgade glas och retro-inspirerade modeller mycket trendiga just nu. Stora runda solglasögon är också fortsatt populära. En annan trend är att matcha solglasögonen med resten av outfiten för en genomtänkt och trendig look.

      Svara
  2. Andreas Karlsson

    Vad är de senaste trenderna inom solglasögon för damkläder år 2019?

    Svara
Lägg till kommentarer