...

2019 Chelsea Flower Show Trender

2019 Chelsea Flower Show erbjuder de hetaste trenderna för att skapa en fältmässig, välbefinnande atmosfär ute i trädgården. Genom att använda levande färger och en blandning av stilren och textural stilar poppar trädgårdsdesignen upp och gör hem miljöer levande och äventyrliga. Besökare kan njuta av ett rikt utbud av design- och dekorationstrends, inklusive återanvända material, tio olika trädgårdsstilar och fantastiska landskapsmöjligheter.

Varje år är Royal Horticultural Society (RHS) värd för Chelsea Flower Show, ett mycket viktigt evenemang för alla trädgårdsmästare och landskapsarkitekter. Webbplatsen Vår sajt blev intresserad av vad som erbjöds i Chelsea Flower Show i år, vilka trender som dominerade.

2019 Chelsea Flower Show Trender

2019 Chelsea Flower Show Trender

Första trenden

Och förmodligen det viktigaste, det mest märkbara är den naturliga trädgården. På årets Chelsea-show visade de flesta landskapsdesignare sina vildmarkinspirerade trädgårdar. Strikta blomsterbäddar och konstgjorda staket blir en saga historia. De ersätts med säkerhet av kaotiska kluster av blommor och häckar, som inte behöver ges en perfekt jämn form..

2019 Chelsea Flower Show Trender

Andra trenden

Avslag från klippta gräsmattor. Ja, nu ”vilda” gräsmattor är på mode, där gräset växer som hon vill. Och också alla typer av alternativ till den klassiska gräsmattan, som portalen skrev i detalj. Håller med om att detta är en trevlig ursäkt att vila både dig själv och gräsklipparen.

2019 Chelsea Flower Show Trender

Tredje trenden

Takträdgårdar. Landskapsdesignare använder bokstavligen varje utrymme för landskapsarkitektur. Inklusive tak. Och inte bara hus utan också uthus. I Silent Pool Gin Garden mjukades till exempel det industriella utseendet på metalltaket av planteringar längs sidoväggarna och taket..

2019 Chelsea Flower Show Trender

2019 Chelsea Flower Show Trender

Fjärde trenden

Garden-skogen. Ett slående exempel var projektet RHS Back to Nature Garden. Hertiginnan av Cambridge deltog själv i dess utveckling, som, som framgår av fotot, deltog i utställningen i Chelsea med hela familjen. Och hon visade sin skapelse till Hennes Majestät Elizabeth II. Denna trädgård skapades som en vildmark med stora träd, en lägereld, ett trädhus och en bäck.

2019 Chelsea Flower Show Trender

Femte trenden

Kupyrskog, alias ko persilja. Överraskande var det denna anspråkslösa anläggning, i själva verket en ogräs, som användes överallt på Chelsea-utställningen. Till exempel var kupyren mycket märkbar i Wedgwood Garden och Welcome to Yorkshire Garden-projekt..

2019 Chelsea Flower Show Trender

2019 Chelsea Flower Show Trender

Sjätte trenden

Trädgårdar för barn. Landskapsdesigners har syftat till att se till att barn tillbringar så mycket tid som möjligt utomhus. Det mest slående exemplet på en sådan ”dagis” var Montessori Centenary Children’s Garden-projektet..

2019 Chelsea Flower Show Trender

Sjunde trenden

Trädgårdar som hjälper till att återställa landskapet. Ämnet om läkande bortskämda, skadade landskap togs upp av flera designers på en gång. Exempelvis har projektet Resilience Garden visat att skogar kan vara motståndskraftiga även i ett förändrat klimat. M-projektet&G Garde fokuserade på växter som kan överleva under svåra förhållanden, och Walker’s Forgotten Quarry Garden syftade till att återställa industrilandskap som naturen har återvunnit..

Chelsea Flower Show sätter trender i landskapsdesign för hela året, fram till nästa show. Så sträva efter en naturlig trädgård som kräver minimalt underhåll. Och glöm inte de barn som också behöver sitt eget hörn på sajten..

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg än )
Radgivare Froya
Webbplats med användbara tips för varje tillfälle
Comments: 3
  1. Simon

    Vilka är de senaste trenderna på 2019 Chelsea Flower Show och vilka blommor och växter är de mest populära i år?

    Svara
    1. Lisa Karlsson

      De senaste trenderna på 2019 Chelsea Flower Show inkluderar en ökad användning av vilda blommor och naturliga trädgårdsdesigner, samt ett fokus på hållbarhet och återvinning. Många trädgårdar visade upp blommor och växter som lockar till sig bin och andra pollinerande insekter. De mest populära blommorna och växterna i år inkluderar perenner som lupiner och pioner, samt växter som klematis och hortensior. Populära färgval är pastell nyanser såsom rosa, lila och blått.

      Svara
  2. Månsson Anton

    Vilken typ av trädgårdstrender förväntas vi se på Chelsea Flower Show 2019? Är det fokus på hållbarhet, minimalistisk design eller kanske något helt nytt? Ser fram emot att få reda på vilka inspirerande idéer som kommer att presenteras i år!

    Svara
Lägg till kommentarer