...

10 bra alternativ för att anlägga trädgården – ett urval av kreativa lösningar

Denna WordPress-post ger ett stort urval av kreativa och revolutionerande sätt att skapa din trädgård – helt utan gräsklippare! Här finns 10 alternativ för att anlägga trädgården som lämnar utrymme för både konstnärliga och miljömedvetna lösningar. Dessa alternativ ger en unik prägel, är lätta att underhålla och ger boendemiljön ytterligare wow-faktor.
Suckulenter i en rund kruka

En annan strategi är att välja liknande former, men olika i storlek och ton. Liksom echeveria – den är perfekt för den här platsen. Dessutom ser de bra ut i en cirkel Planteringslådor för trädgården, På så sätt blir de identiska. (Houzz)

En rabatt med suckulenter på ett stativ

Strategier för att organisera och arrangera

Nedan följer några attraktiva organisationsknep som ger intresse och stil. Du kan till exempel lägga till och kombinera snäckor, blanda dem. Suckulenter har ofta ett utseende som påminner om ett havsdjur, så detta skulle vara särskilt lämpligt. Du kan också tänka på andra havsälskande alternativ för att komplettera systemet. (Glenna Partridge Trädgård Design)

Suckulenter på platsen

Gröna grönsaker i nivåer är lika goda. Det stämmer: diversifiera terrängen med en kaskadvy. Från golv till tak… eller tvärtom, de utgör ett intressant tillägg. (Urban Natur)

Kaskadväxter i krukor på en plats

Unika organisationsmetoder

Nu till några okonventionella tekniker som är perfekta för trädgårdsmästare som vill vara originella! Titta på fotot nedan för ett exempel. Det är en sådan extraordinär bukett, som inte kan jämföras med något annat. (Vår Estetisk)

Suckulenter på en vägg

Slutligen kan du göra en bra accent på din uteplats! Det kan finnas många blommor. Ett bra alternativ skulle vara en vägg som häck. Som den sista bilden. Ljusa betongkrukor kompletterar de olika växterna. Läs mer om det här! (Zack Benson Fotografi)

Den ursprungliga pyramiden av rektangulära krukor

Läs mer

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg än )
Hugo Lind

Jag föddes och växte upp i en familj där renovering och byggnation var en central del av vårt liv. Min far var byggentreprenör och jag tillbringade mina tidiga år med att följa honom på olika byggarbetsplatser. Att se hur han förvandlade gamla och nedgångna hus till vackra och moderna hem inspirerade mig och väckte min passion för renovering. Mer detaljerad

Webbplats med användbara tips för varje tillfälle
Comments: 1
  1. Jenny Nyberg

    Vad skulle du rekommendera för en kreativ trädgårdsdesign? Jag letar efter nya alternativ för att göra min trädgård unik och intressant. Tack på förhand för dina tips!

    Svara
Lägg till kommentarer