...

Idéer för att göra din bakgård spektakulär –förverkligad av författaren

Enbart av författaren kan du nu göra din trädgård spektakulär. Här får du de bästa idéerna för att skapa en majestätisk miljö genom förbättringar som ger din bakgård ett exklusivt utseende. Låt denna läsning visa dig hur du använder befintliga omgivningar och förbättringar för att utstråla elegans och överraska gästerna. Läs den här artikeln för att skapa en magisk och njutbar bakgård med en minimal insats.
Modern landskapsarkitektur i hemmet

När du har mycket utrymme framför ett bostadshus kan denna idé tyckas omöjlig att förverkliga. Ta gärna hjälp av en professionell landskapsarkitekt som kan erbjuda fantastiska alternativ för planering av utrymmen. För att inte tala om det faktum att det ger ett resultat som du inte kan kopiera GÖR-DET-SJÄLV(Som de terrasserade stödmurarna under detta test). (Ema Peter Photography för CCIRenoveringar)

Modern landskapsarkitektur runt huset

Ibland kan din bakgård till och med innehålla element som ofta är reserverade för personligt bruk, som en grusgång, galler på fönstren, blomkrukor för trädgården, vatten.

Dammen nedan är faktiskt gjord av ett vattentråg av betong som var avsett för kor. Resultatet är en effekt av lugn och ro, den frid som bara vatten kan ge. (DesignNordväst Arkitekter)

Modern landskapsarkitektur i ett område nära huset

Vår sista bild i det här avsnittet är en viktig påminnelse om att du inte behöver bo i en herrgård för att skapa en storslagen entré! Ett enskilt hus med en rad vackra blommor, till exempel lobelia, gör att stugan ser mer attraktiv ut. (Personligt Trädgård Coach)

Modern landskapsplanering av en tomt nära ett hus

Ett intressant sätt att skapa en naturlig look är detta trappsteg i trädgården, Butchart Gardens, som är täckta av mulch och omgivna av vacker grönska som växer fritt. Utan tvekan måste du rensa dem, men det är så du kan få en riktigt vild look. (Samuel H. Williamson Medarbetare Landskap Arkitekter& Designers)

Modern landskapsarkitektur runt huset

Visa upp den vackra gröna gräsmattan. Några av de mest intressanta utrymmena är fyllda med dessa planteringar, som ger ett riktigt naturligt intryck. De kan också utvecklas genom att följa en strategi med ”stepping stone”. (Arcanum Arkitektur)

Modern landskapsarkitektur runt huset

Många av dem kan innehålla element som färska gräsmattor, trappor, vilda gräs. Detta skapar en kontrast av material, texturer och färger. (Jeffrey Gordon Smith Landskap Arkitektur)

Modern landskapsarkitektur på en plats i närheten av ditt hem

En annan funktion? Höj potterna! Denna typ är ofta gjord av metall och fylld med kaskadblommor som Silver Falls Dichondra. Förutom att det ger ett attraktivt utseende har det också låga underhållskostnader. (Big Röd Sun)

Modern bakgård landskapsplanering

Nu till den här funktionen: varje detalj räknas. Grönska kan komma in i mellanrummen mellan trappstegen. Andra gräs kan separera ett betongstaket. Glöm inte heller att tänka noga på utsikten framför porten, eftersom den måste passa ihop med husets arkitektoniska stil. (William Hefner Arkitektur)

Modern landskapsarkitektur runt huset

Framhäv din adress genom att använda inhemska gräsväxter bredvid den. De kan väcka uppmärksamhet. Låt dig inte skrämmas av att de är stora. När allt kommer omkring kommer alla dina grannar att gissa vad som finns i din trädgård… (Big Red Sun)

Modern landskapsarkitektur runt huset

Läs mer

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg än )
Hugo Lind

Jag föddes och växte upp i en familj där renovering och byggnation var en central del av vårt liv. Min far var byggentreprenör och jag tillbringade mina tidiga år med att följa honom på olika byggarbetsplatser. Att se hur han förvandlade gamla och nedgångna hus till vackra och moderna hem inspirerade mig och väckte min passion för renovering. Mer detaljerad

Webbplats med användbara tips för varje tillfälle
Comments: 1
  1. Joakim Persson

    Vilka specifika idéer eller tips kan du dela med dig för att göra sin bakgård spektakulär? Jag är väldigt intresserad av att förverkliga min egen bakgård och skulle verkligen uppskatta din hjälp och expertråd.

    Svara
Lägg till kommentarer