...

–futuristiskt projekt av J.Mayer H. Arkitekter, Georgia

J.Mayer H. Architekters futuristiska projekt i Georgia är ett monumentalt verk vid Bakhmaro-världsarvet som har utmärkta fördelar vad gäller tekniker och materialinnehåll. Det är speciellt designat för att ta tillvara den unika skönheten i det georgiska landskapet. Verket tar upp ett modernistiskt formspråk med ett minimalt fotavtryck som omfattar omsorg om lokala kulturella traditioner.

Vi presenterar läsarna i vårt populära forum unik byggnad Ett gränsövergångsställe i byn Sarpi på gränsen mellan Georgien och Turkiet. Designad av Studio J.Mayer H. Arkitekter, det moderna tullhögkvarteret sticker ut genom sin ovanliga form och distinkta design.

Parkeringsområdet vid gränsövergången i Sarpi, Georgien

Kunden –s önskan för det georgiska finansministeriet var att visa världssamfundet landets moderna utveckling och framtidsinriktade strategi.

Panoramautsikt över havet
Byggarbetsplats och metallram av en gränsövergång
Uppförande av ett gränsövergångsställe i Sarpi, Georgien
Utformning av ett gränsövergångsställe i Sarpi, Georgien
Utformning av ett gränsövergångsställe i Sarpi, Georgien
Nattbelysning av en gränsövergång
Utformning av en gränskontrollstation i Sarpi, Georgien

Läs mer

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg än )
Hugo Lind

Jag föddes och växte upp i en familj där renovering och byggnation var en central del av vårt liv. Min far var byggentreprenör och jag tillbringade mina tidiga år med att följa honom på olika byggarbetsplatser. Att se hur han förvandlade gamla och nedgångna hus till vackra och moderna hem inspirerade mig och väckte min passion för renovering. Mer detaljerad

Webbplats med användbara tips för varje tillfälle
Comments: 1
  1. Albin Gustavsson

    Vilket är syftet med det futuristiska projektet av J.Mayer H. Arkitekter i Georgia?

    Svara
Lägg till kommentarer