...

Dammode leggings 2019

Dammode leggings 2019 är den mest komfortabla och moderna garderoben för de trendiga. Uppdaterade mönster, färger och material ger ett brett sortiment av trender och stilar som ger ett utmärkt utseende. Med andningsförmåga och skönhet, glänser leggingsen i komfort och stil.

Leggings är de mest bekväma kläderna för avkopplande, promenader och aktiva spel. De är berövade grova sömmar, passar tätt mot kroppen, begränsar inte rörelse. Men de har en stor nackdel – leggings (eller leggings) betonar kroppen starkt, så du måste välja dem korrekt, omedelbart bestämma vad och var du ska bära.

Hur man väljer leggings

Trycka leggings

Som alla snäva kläder ser leggings bara vackert ut på flickor med en smal figur. Detta gäller särskilt för produkter från mycket tunt tyg, det betonar alla oregelbundenheter i kroppen, inklusive hudfel. Om benen inte är spända, utan muskelavlastning, celluliter, välj täta leggings, bär dem med en långsträckt topp.

Andra urvalstips:

  • Med låg tillväxt föredrar du leggings med vertikala mönster, ränder på sidan eller tvärs över hela tyget. Undvik modeller med 7/8 längd – de förkortar visuellt benen.
  • Välj breda höfter med mörka färger utan mönster i toppen.
  • Ta en titt på fashionabla eller läder-leggings om du skapar en bild för ett kontor eller universitet. De ser ut som fulla byxor..
  • För att täcka veck i buken, välj fashionabla ben med hög ben. De har en snäv tät topp som kommer att smala midjan.
  • Välj vardagsmodeller med tillägg av naturliga material så att huden andas. Köp leggings med elastan och elastan till gymmet.

Modetrender 2019

  • Spets och broderi. Ge kvinnlighet till bilden.
  • Lampas. Kontrasterande sidoränder sträcker figuren och gör benen smalare.
  • Läder. Detta är ett bra alternativ för att gå ut, studera, gå..
  • Livliga tryck. Djur, blommor, barn, geometri – välj valfritt, men andra saker bör vara monofoniska.

Leggings med originalbokstäver

Leggings med inskriptioner

Om de trendiga damkläderna från 2019 med en ljus design är för extravaganta för dig, prova enkla modeller. Inskriptionerna som ligger vertikalt på sidan eller diagonalt i den nedre delen av benets ben kommer inte att väcka mycket uppmärksamhet, men kommer att lägga till en plötslig bild. Ofta sys sport-leggings med denna design, så kombiner dem med överdimensionerade t-shirts, sneakers och skinnjackor.

Med barnens motiv

Leggings med barnens motiv

Fe, enhörningar, färgade ballonger – tryck som återvänder till skolan. De är lämpliga för en ung kvinna, men bara på ett avslappnat sätt. Bär sådana leggings med en tunika eller en kort kjol, en denimjacka, som var populär i noll, och inga klackar – ersätt dem med balettskor eller mjuka sneakers.

Leopardmönster

Leopardmönster

Den mest kontroversiella designen, som vissa stylister känner igen som fashionabla, och andra som smaklös, till och med vulgär. Leopard leggings gör bilden rov, extravagant. Modellen kräver noggrant val av resten av ensembledetaljer. Detta tryck betonar alla brister i figuren. För flickor med kort status är ett färgglatt mönster ett tabu, eftersom det visuellt minskar benens längd.

Grundläggande regler och råd från stylister:

  • Leopard-leggings är kärnan i bilden. Välj solida färger med lugna nyanser för dem. Inga ytterligare djurtryck.
  • Plocka upp 1-2 stora tillbehör. Många små kommer att förenkla bilden.
  • Bär långa ben med leopard. Undvik korta toppar, särskilt magöppnare..

Med ovanliga skär

Leggings med snygga accenter

Kombinationen av flera olika material skapar en intressant silhuett och ger fantasifrihet. Det är lättare att göra en trendig rosett med leggings sydd samtidigt av bomull och läder eller kompletterat med ett nätinsats än med klassiska. Du kan anpassa dig till ett av två material..

Fashionabla inlägg för 2019:

  • Läder. Glamorösa även grundläggande svarta leggings, speciellt om insatserna har nitar, spikar, ringar eller strass.
  • Sammet. Visuellt lägger till volym på platser där det finns. Sammet och matt läderensemble ser intressant ut.
  • Rutnät. Tillsätts ofta vertikalt längs sidesömmen. Till skillnad från basfärgen gör benen längre och smalare.

Med blommig prydnad

Blomma prydnad

Mycket fashionabla leggings från 2019 för vår-sommaren, vilket kommer att ge en twist på kvällen och vardagsutseendet. Det viktigaste är att välja rätt tryck. Undvik överflödet av små blommor som på gamla chintzklänningar. Sådana leggings ser billiga ut, lägger extra volym till benen. Välj stora knoppar eller buketter ritade individuellt eller som komplexa kompositioner i D & G-stil.

Tips stylister:

  • Välj leggings med ljus bakgrund och mättade färger för att lägga till volym till tunna ben. Titta på neutrala, mörka toner med fulla höfter..
  • Promenera med en kombination av leggings och en denimskjorta. Komplett din look med balettlägenheter eller lågklackade båtar..
  • Kombinationen är lämplig för utgången: ljusa blommiga leggings + svart eller vit topp, samma leggings + linnetopp och en lång jacka.

Med ett komplext mönster

Sofistikerade leggings

Afrikanska teckningar, indisk paisley (”gurkor”), fashionabla under flera säsonger, skandinaviska tryck – allt detta ser intressant ut endast på smala ben. Överflödet av komplexa mönster expanderar visuellt ytan, så att sådana leggings inte fungerar för flickor med voluminösa höfter. Det är lämpligt att välja en fast topp, i lugna färger – beige, brun, grå, dämpad blå, gräsig. Bilden kommer att komplettera halsdukar, stövlar, fotledskor.

Med imiterad spets

Spetsimitation

D&G, Liu Jo, Dsquared2, McQueen, Gucci – nästan alla modehus under 2019 erbjuder sådana feminina modeller av leggings:

  • Ett tryck med imitation av spetsar ovanpå ett tätt elastiskt tyg på avstånd ser ut som marmorfläckar. Ovanligt, diskret, lämpligt för vardagligt utseende med en vit skjorta.
  • Snygg dekor i form av spetsdetaljer på botten av benen eller på sidesömmen på utsidan av låret passar alla. Sådana modeller i svart är mångsidiga, kan kombineras med valfri topp, högklackade skor eller fotled.
  • De mest fashionabla damkläderna för 2019 – med spetsar över hela ytan. Det rekommenderas att basen är tät tyg, annars finns det en känsla av strumpbyxor på benen. Tänk på att sådana leggings visuellt kommer att ge volym..

Denim

Denim-leggings

Bra val för kvinnor i alla åldrar. På grund av tygets textur döljer produkten små brister i figuren. Sådana leggings imiterar helt klassiska jeans – ofta finns det en falsk lås framför, men de är på elastiska. Bristen på trånga sidesömmar gör dem mer bekväm, ger bättre passform.

Snygga bilder med leggings under jeans:

  • En klassiker för varje dag och för långa promenader – vita slip-ons, en lös T-shirt i alla färger. Om själva leggings är utan dekorativa detaljer, välj en trycktopp.
  • Under den kalla säsongen kan du kombinera denim-leggings och långa stickade cardigans, turtlenecks och ankelstövlar eller låga skor utan klackar. Ett annat alternativ är en luvtröja, lädercykeljacka, massiva solskor.
  • För att dölja benens fullhet – denimstrumpor med kontrasterande längsränder på sidorna och hög höjd. Lägg till dem en tucked-in skjorta och högklackade skor.

Läder

Konstläder Leggings

Sådana modeller förblir i trenden i mer än en säsong på grund av deras mångsidighet. De är täta, slätar ut mindre brister i figuren och passar inte bara för smala ben. Formgivare erbjuder fashionabla leggings från 2019 gjorda av äkta och konstgjorda (”eco”) läder för en promenad, på ett kafé, för en fest, och om klädkoden tillåter, då för arbete.

Rekommendationer från stylister:

  • Matt läder är ett utmärkt val för varje dag och för alla figurer. Glansigt eller metalliskt, i ljusa färger, är endast lämpligt för utgången och sedan endast smal.
  • Den mest fashionabla bilden i svalt väder – läder leggings med en överdimensionerad stickad tröja eller klänning.
  • En affärsbåge kommer att visa sig från en kombination av mörka leggings och en långsträckt vit blus, betonad av ett tunt bälte i midjan.
  • Mediasidorna har läderkläder med topp i linne, voluminösa jackor och färgade jackor. Sådana fashionabla bilder är lämpliga för publicering, men endast för smala flickor.

Damasker

Modeller av leggings

De passar inte figuren för hårt, betonar inte hudens struktur och är därför lämpliga i en affärsgarderob. Ofta har sådana leggings fickor eller deras imitation, uttalade sidesömmar. För ett kontor eller universitet, välj alternativ i dämpade färger: mörkblå, brun, svart, våt asfalt. Diskreta mönster kommer också att se bra ut – tunna ränder, en bur. Bär sådana leggings med en skjorta och en förlängd jacka, stora stickade tröjor.

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg än )
Radgivare Froya
Webbplats med användbara tips för varje tillfälle
Comments: 1
  1. Lundin Gustavsson

    Vilka är de senaste trenderna för dammodeleggings år 2019? Är det fortfarande populärt med mönster eller är enfärgade leggins mer i ropet? Alla tips och råd skulle vara mycket uppskattade! Tack på förhand.

    Svara
Lägg till kommentarer