...

– en elegant bostad av Daniel Marshall Architects, Nya Zeeland

Daniel Marshall Architects har skapat en elegant bostad i Nya Zeeland. Huset har omsorgsfullt skräddarsydda lösningar och vackra proffesionella detaljer. Utomhusutrymmet har anpassats med generösa terrasser, omfattande utomhus lounge-områden och ett subtilt integrerat poolområde. Huset förser sina invånare även med utmärkt vatten- och solorienterad design, vilket ger enastående solighet och solljus tillökning. Det är ett hus du inte får missa.
Minimalism i husets interiör
En designlösning för ett modernt hem
Orange soffa i vardagsrummet
En eldstad i husets yttervägg
Simbassäng över klippan vid huset

Ta en titt

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg än )
Hugo Lind

Jag föddes och växte upp i en familj där renovering och byggnation var en central del av vårt liv. Min far var byggentreprenör och jag tillbringade mina tidiga år med att följa honom på olika byggarbetsplatser. Att se hur han förvandlade gamla och nedgångna hus till vackra och moderna hem inspirerade mig och väckte min passion för renovering. Mer detaljerad

Webbplats med användbara tips för varje tillfälle
Comments: 1
  1. Adam Lundgren

    Kan någon berätta mer om Daniel Marshall Architects och deras elegant designade bostäder i Nya Zeeland? Vad utmärker deras arkitektur och vilka unika element kan man förvänta sig i deras bostäder?

    Svara
Lägg till kommentarer