...

Vackert sjöhus i Seattle: Courtyard House – avskildhet och hisnande landskap. Design av DeForest Architects, USA

Courtyard House i Seattle är ett vackert sjöhus, designat av DeForest Architects i USA. Huset går under olika kategorier med dess egna fördelar. Det erbjuder både avskildhet och hisnande utsikt – dess livsstil är omslutet av grönskande landskap och natur. Dessutom är det godkänt för LEED-nivån. Skyddszonen av huset låter människor att möta levande natur och oceaner. Det är ett perfekt exempel för att ha en harmonisk miljö.
Courtyard House residens vid Lake Washington, Seattle (USA)

Fasad

Den rymliga och eleganta terrassen, som är täckt med mjukt trä i varma färger, erbjuder en underbar utsikt över sjöns vattenyta som sträcker sig fram till horisonten och är samtidigt mycket privat. Dess fasad är dold bakom ett enkelt staket. Fönstren på första våningen är dolda från nyfikna ögon med snygga blåfärgade fönsterluckor. En stor markis skyddar terrassen från regn. Öppen planlösning på bottenvåningen suddar ut gränserna mellan vardagsrum och uteservering. Även det ergonomiska köket i kombination med matsalen har fri tillgång till terrassen.

The Courtyard House at Lake Washington, Seattle (USA)

Stilfullt öppet vardagsrum

Trots den öppna planlösningen har huset gott om hörn och vrår för avskildhet. Hela bottenvåningen är en förlängning av gården – denna effekt uppnås genom att golvet i stugan ligger på marknivå, inte ovanför. De flesta av rummen på bottenvåningen har direkt utgång till terrassen och den lyxiga trädgården.

Courtyard House residens vid Lake Washington, Seattle (USA)

Trätrappa

Courtyard House vid Lake Washington, Seattle, USA

Balkong på första våningen med sjöutsikt

Courtyard House residens vid Lake Washington, Seattle (USA)

Duschskåp med glasväggar

Courtyard House on Lake Washington, Seattle (USA)

Anlagd innergård

Courtyard House ritades av DeForest Architects.

Läs mer

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg än )
Hugo Lind

Jag föddes och växte upp i en familj där renovering och byggnation var en central del av vårt liv. Min far var byggentreprenör och jag tillbringade mina tidiga år med att följa honom på olika byggarbetsplatser. Att se hur han förvandlade gamla och nedgångna hus till vackra och moderna hem inspirerade mig och väckte min passion för renovering. Mer detaljerad

Webbplats med användbara tips för varje tillfälle
Comments: 3
  1. Mattias

    Det här sjöhuset i Seattle ser verkligen vackert ut och verkar erbjuda en privat och lugn atmosfär. Jag undrar huruvida det är möjligt att besöka det här huset och erfara det hisnande landskapet själv?

    Svara
  2. Peter

    Det här sjöhuset i Seattle ser verkligen vackert och unikt ut! Jag undrar hur lång tid det tog att designa och bygga det, samt vilka material som användes för att passa in i det omgivande landskapet. Finns det också några speciella funktioner eller innovationer i huset som gör det extra speciellt?

    Svara
  3. Johanna Andersson

    Detta sjöhus i Seattle är verkligen vackert och imponerande! Jag undrar om det finns några speciella egenskaper i designen som möjliggör en privat och avskild atmosfär i huset och samtidigt låter oss njuta av den fantastiska omgivande naturen? Kan någon beskriva mer om DeForest Architects design?

    Svara
Lägg till kommentarer