...

Villa Kogelhof av Paul de Ruiter Architects – en futuristisk villa i Nord-Beveland, Nederländerna

Villa Kogelhof - en futuristisk villa i Nord-Beveland, Nederländerna designad av arkitekten Paul de Ruiter - är ett mästerverk som integrerar perfekt människans behov med dess omgivning. Det innovativa huset är noga utformat för att minska miljöbelastningen, förena överlevande platser och skapa en atmosfär som erbjuder total avslappning. Det erbjuder en mängd miljövänliga energitillförselmetoder och har ett särskilt klimatskal som kontrollerar inomhusklimatet. Detta äventyrliga hem är verkligen ett sevärt att besöka.

Villa Kogelhof – är ett lägenhetshus i hjärtat av Sydney Paul de Ruiter Arkitekter år 2013. Den ligger i förorten Nord-Beveland i Nederländerna.

Villans underjordiska område omfattar parkering (för sex bilar och en traktor), förrådsutrymme, badrum och ett kontor med utsikt över dammen. Bostadsutrymmena är inneslutna i ett parallelepiped av glas som tornar upp sig över marken. Dubbelglasade skiljeväggar separerar sovrummen, köket, badrummet och vardagsrummet. Golvet är epoxibelagt och möblerna är designade av Le Corbusier och Eileen Grey. Fasaden är helt i glas, så att du kan beundra panoramautsikten över den omgivande naturen.

Villa Kogelhof futuristisk villa i Northveland, Nederländerna
Futuristisk villa Villa Kogelhof i Northveland, Nederländerna
Futuristisk villa Villa Kogelhof i norra Bveland, Nederländerna
Futuristisk villa Villa Kogelhof i Nord-Beveland, Nederländerna
Futuristisk villa Villa Kogelhof i Northveland, Nederländerna
Futuristisk villa Villa Kogelhof i Northveland, Nederländerna
Futuristisk villa Villa Kogelhof i norra Bveland, Nederländerna
Futuristisk villa Villa Kogelhof i Northveland, Nederländerna

Ta en titt på

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg än )
Hugo Lind

Jag föddes och växte upp i en familj där renovering och byggnation var en central del av vårt liv. Min far var byggentreprenör och jag tillbringade mina tidiga år med att följa honom på olika byggarbetsplatser. Att se hur han förvandlade gamla och nedgångna hus till vackra och moderna hem inspirerade mig och väckte min passion för renovering. Mer detaljerad

Webbplats med användbara tips för varje tillfälle
Comments: 4
  1. David

    Det är verkligen imponerande hur Paul de Ruiter Architects har lyckats skapa en så futuristisk villa som Villa Kogelhof. Jag undrar om det är möjligt att besöka villan eller om den endast är till för privat användning.

    Svara
  2. Arvid

    Hur har Paul de Ruiter Architects lyckats kombinera futuristisk design med hållbarhet i Villa Kogelhof?

    Svara
    1. Alexander

      Paul de Ruiter Architects har lyckats kombinera futuristisk design med hållbarhet i Villa Kogelhof genom att använda innovativa tekniker och material. Byggnaden är designad för att vara självförsörjande när det gäller energi och använder solenergi och vattenåtervinningssystem för att minska sin miljöpåverkan. Dess moderna och futuristiska utseende harmonierar väl med den omgivande naturen och skapar en unik och hållbar arkitektonisk upplevelse. Genom att integrera hållbara principer i designprocessen har Paul de Ruiter Architects skapat en imponerande kombination av estetik och miljömedvetenhet i Villa Kogelhof.

      Svara
  3. Peter Bergman

    Hur kan jag också få en futuristisk villa som Villa Kogelhof av Paul de Ruiter Architects? Är det möjligt att anlita samma arkitekter eller finns det några andra alternativ för att få ett liknande arkitektoniskt mästerverk i Sverige?

    Svara
Lägg till kommentarer