...

En fantastisk villa på en vulkankrater –futuristisk tillflyktsort i Newberry Springs, Kalifornien

På Newberry Springs, Kalifornien, har en fantastisk framtidssikt tillflyktsort blivit tillgänglig. I mitten av en vulkankrater, med en spektakulär utsikt, erbjuder villan ett fullständigt spa, åtta sovrum och ett stort uteområde med ett förråd för pooler och jacuzzis. Detta är den perfekta platsen för en avkopplande semester eller en långhelg med familjen.
Villa med vulkankrater i Newberry Springs, USA
Volcano Crater Villa i Newberry Springs, USA

När man tittar uppifrån på huset ser det ut som ett örnbo på toppen av ett berg. En utbyggnad av en turistlägenhet i en semesterort vid foten av en utdöd vulkan. En vild och ogästvänlig plats för resenärer, med lite natur. Men det finns modiga själar bland dem som inte skulle snåla på 750.000$ för att tillbringa din semester i örnboet.

Semesterrum i en villa i en vulkan krater i Newberry Springs, USA
Båtliv på en vulkanisk sjö
Ett litet hus vid foten av en vulkan

Läs mer

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg än )
Hugo Lind

Jag föddes och växte upp i en familj där renovering och byggnation var en central del av vårt liv. Min far var byggentreprenör och jag tillbringade mina tidiga år med att följa honom på olika byggarbetsplatser. Att se hur han förvandlade gamla och nedgångna hus till vackra och moderna hem inspirerade mig och väckte min passion för renovering. Mer detaljerad

Webbplats med användbara tips för varje tillfälle
Comments: 2
  1. Erika Åberg

    Jag undrar om den fantastiska villan på vulkankratern i Newberry Springs, Kalifornien är tillgänglig för allmänheten att hyra eller om det är en privat egendom?

    Svara
    1. Gustav

      Det är en privat egendom och inte tillgänglig för allmänheten att hyra.

      Svara
Lägg till kommentarer