...

Transparent skönhet i den varma öknen –fantastiska Brown Residence, Scottsdale, Arizona

Brown Residence erbjuder den ultimata upplevelsen av transparent skönhet, både inomhus och utomhus. Det ligger i en varm öken i Scottsdale, Arizona och är ett spännande exempel på balans mellan moderna och traditionella element. Det har ett öppet landskap som omger det, flera outdoor living omklädningsrum och en exklusiv uppsättning av utomhusmöbler. Det är en fantastisk oas för privatliv och erbjuder även sina gäster en hel del specialfunktioner som exempelvis ett undervattensljusningssystem. Oavsett om du anordnar ett möte, ett bröllop eller bara letar efter stugor, Brown Residence har alla förutsättningar för att skapa en oslagbar upplevelse.

Det är en sak att planera ett hus för att passa smaken hos dem som ska bo i det, men det är en helt annan sak när man måste ta hänsyn till bland annat landskapets krav. Uppgiften blir mycket mer komplicerad, särskilt om du måste bygga en byggnad för hårda ökenförhållanden där du behöver kyla och vattenskydd.

Kära besökare på Forum City, vi vill rikta er uppmärksamhet på Brown Residence, som är ett exempel på en kombination av modern arkitektur och elegant ergonomi.

Brown Residence design

Det främsta kännetecknet är de omfattande glasfönstren från golv till tak som inte bara ger god sikt och ljus i skuggade områden utan också säkerställer tillräcklig ventilation med smart luftflödeshantering, vilket är viktigt i torra områden.

Terrassen utformades för att skydda större delen av huset och vägen runtomkring från den brännande ökensolen och för att hålla den fräsch.

Utanför finns en livlig pool, som verkligen ser inbjudande ut under dessa varma dagar, samt en öppen spis för att ge den nödvändiga värmen under de härliga stunderna av den stora natten när det kan vara ganska kyligt.

Användningen av Jumbo-dörrar och -fönster är ett annat designelement som integrerades i Brown Residence för att göra det uppfriskande och ovanligt.

Brown Residence design
Brown Residence design
Brown Residence design
Brown Residence design
Brown Residence design
Brown Residence design
Brown Residence design
Brown Residence design

Rekommenderad läsning

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg än )
Hugo Lind

Jag föddes och växte upp i en familj där renovering och byggnation var en central del av vårt liv. Min far var byggentreprenör och jag tillbringade mina tidiga år med att följa honom på olika byggarbetsplatser. Att se hur han förvandlade gamla och nedgångna hus till vackra och moderna hem inspirerade mig och väckte min passion för renovering. Mer detaljerad

Webbplats med användbara tips för varje tillfälle
Comments: 1
  1. Alexandra Engström

    Hur har arkitekten skapat en upplevelse av transparent skönhet i Brown Residence i Scottsdale, Arizona? Vad är några unika designelement som ger huset dess fantastiska karaktär?

    Svara
Lägg till kommentarer