...

– Residence vid floden av Taylor Design + BUILD, Arizona

Taylor Design + BUILD i Arizona har skapat en oslagbar lyxig bostad vid floden. Huset erbjuder en unik rumsplan med fyra sovrum, fem badrum och en separat hiss, med en magnifik utsikt över floden. Huset är designat med material av högsta kvalitét med fokus på modern gestaltning. Fördelarna med denna lägenhet är både kvalitén och komforten som ger invånarna en välgrundad boendeupplevelse.

Designerna erbjuder allt oftare sina invånare bostäder som passar in i tiden med öppen utsikt över det vackra landskapet.

Om du har en hem nära havet eller ett vackert skogsområde, är en övre våning med fönster från golv till tak nästan obligatoriskt.

Utformningen av Riverfront Residence moderna stuga

Riverfront Residence, som ligger i Tucson, Arizona, mitt i ett unikt landskap av sand och sanddyner och är designat av Taylor Design + BUILD, visar inte bara upp den fantastiska omgivande utsikten och den okomplicerade harmonin, utan maximerar också resurserna och ger avkoppling i ett ”coolt” hem i hjärtat av öknen.

Riverfront Residence modern stuga med modern design
Riverfront Residence modern stuga med modern design

En av de viktiga aspekterna av ett hus – landskapsarkitektur som trädgård på grönt tak, Och en mångfald av blommande växter. Vattensamlingssystem och takskuggor ger ägarna en magnifik och energieffektiv byggnad. Omfattande men smart användning av glas används i enlighet med väderförhållandena, vilket inte förstör den vackra bilden.

Skuggad uteplats Och den uppfriskande poolen är troligen upptagen på de heta kvällarna. Den lösa inredningen tillsammans med den varma belysningen gör det här stället till en härlig modern oas i hjärtat av den hårda naturen.

Riverfront Residence modern stuga med modern design
Riverfront Residence modern stuga med modern design
Utformningen av en modern stuga i Riverfront Residence

Du kan se andra fantastiska hem I Arizona, riktigt rymlig och ganska uppdaterad.

Läs mer

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg än )
Hugo Lind

Jag föddes och växte upp i en familj där renovering och byggnation var en central del av vårt liv. Min far var byggentreprenör och jag tillbringade mina tidiga år med att följa honom på olika byggarbetsplatser. Att se hur han förvandlade gamla och nedgångna hus till vackra och moderna hem inspirerade mig och väckte min passion för renovering. Mer detaljerad

Webbplats med användbara tips för varje tillfälle
Comments: 2
  1. Jonathan

    Kan du berätta mer om Residence vid floden av Taylor Design + BUILD i Arizona? Vad är dess unika egenskaper och erbjudanden? Har den några specifika fritidsfaciliteter eller närhet till natur eller rekreationsområden?

    Svara
  2. Eriksson Lindberg

    Finns det några renoveringsprojekt som utförs av Taylor Design + BUILD i Arizona vid floden, eller handlar det om nybyggnationer?

    Svara
Lägg till kommentarer