...

Seaview House av Jackson Clements Burrows – bondgård med en ny twist, Barwon Heads, Australien

Seaview House, designat av Jackson Clements Burrows, är en typisk australisk bondgård som ger en ny, innovativ twist. Det finns på Barwon Heads, en charmig stad som ligger nära australiska Victoria's Great Ocean Road, och erbjuder utsikt över det klara havet. Huset är försedd med moderna föreskrivna möbler, trädgårdar och uteserveringar som understryker det rika landskapet. Uteserveringen, som har en pool, erbjuder avkopplande komfort i ett unikt lantligt miljö. Besökare kan även njuta av en helande och tröstande moder naturupplevelse med en naturskön kust som bakgrund. Seaview House är verkligen enastående!
Barwon Heads, Australien

Det utsökta hemmet i Barwon Heads i Australien ritades av Jackson Clements Burrows. Det område vid havet där huset är byggt genomgår för närvarande en omfattande utveckling och förändring.

Barwon Heads

På det hela taget påminner Seaview House om en typisk amerikansk lada, men med en egen twist. Husets tre delar är orienterade mot söder, nordväst och nordost. Den södra delen är öppen och har en lång korridor, där finns också köket. Det huvudsakliga materialet som används för att bygga detta hem är trä.

Barwon Heads
Barwon Heads
Barwon Heads
Barwon Heads
Barwon Heads
Barwon Heads

Läs mer

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg än )
Hugo Lind

Jag föddes och växte upp i en familj där renovering och byggnation var en central del av vårt liv. Min far var byggentreprenör och jag tillbringade mina tidiga år med att följa honom på olika byggarbetsplatser. Att se hur han förvandlade gamla och nedgångna hus till vackra och moderna hem inspirerade mig och väckte min passion för renovering. Mer detaljerad

Webbplats med användbara tips för varje tillfälle
Comments: 1
  1. Hedman Pontus

    Jag är intresserad av Seaview House av Jackson Clements Burrows i Barwon Heads, Australien. Kan du berätta mer om denna bondgård med en ny twist? Vad är de unika egenskaperna hos denna fastighet och hur skiljer den sig från andra bondgårdar? Finns det något speciellt med platsens läge och omgivning? Tack på förhand för din information!

    Svara
Lägg till kommentarer