...

– Hewlett House är en unikt utformad stuga av MPR Design Group i den australiensiska förorten Sydney, Australien

Hewlett House i Sydney är en unik stuga som designats av MPR Design Group. Den har en attraktiv och kursiv arkitektur som ger ett stilfullt och komplett intryck. Stugan erbjuder även luftkonditionering och flera stycken uteplatser, som gör den till ett mycket bekvämt hem. Dess unika design och högsta standard för bekvämlighet gör Hewlett House till ett populärt val för att bo i den australiensiska förorten.
Hewlett House

På de två nedre våningarna förändras rummets karaktär till platser där det finns avskildhet och avskildhet. I det mellersta röret finns sovrummen, vart och ett med olika aspekter och perspektiv. På den nedre nivån finns ett rum med grottliknande atmosfär, med väggar som är huggna i sten och ett mörkt stengolv. Poolen ligger mellan stenmuren och trädgården. Under skapandet av projektet hämtade arkitekterna inspiration från de omgivande naturliga formerna. Hörnremsorna på fasaden liknar till exempel grenarna på ett eukalyptusträd. De skyddar också en avskild matsal bakom fasaden.

Hewlett House
Hewlett House
Hewlett House
Hewlett House
Hewlett House
Hewlett House
Hewlett House

Rekommenderad läsning

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg än )
Hugo Lind

Jag föddes och växte upp i en familj där renovering och byggnation var en central del av vårt liv. Min far var byggentreprenör och jag tillbringade mina tidiga år med att följa honom på olika byggarbetsplatser. Att se hur han förvandlade gamla och nedgångna hus till vackra och moderna hem inspirerade mig och väckte min passion för renovering. Mer detaljerad

Webbplats med användbara tips för varje tillfälle
Comments: 1
  1. Stefan Andersson

    Hur kan jag få reda på mer information om Hewlett House och hur kan jag besöka den?

    Svara
Lägg till kommentarer