Designers fortsätter att göra underverk – Loughloughan Barn av McGarry-Moon Architects, Nordirland

McGarry-Moon Architects i Nordirland skapar ett barnparadis med Loughloughan Barn. Denna design är ett resultat av deras driv att ta fram ett innovativt, lekfullt och respektfullt utrymme att stödja utbildning, fritid och social samverkan. Det fyller ett ändamål med användarvänlighet och effektivitet i åtanke, och visar hur designers fortsätter att göra underverk.
Det mysiga Loughloughan Barn Home i Nordirland

Loughloughoughan Barn, ett modernt och mycket bekvämt hus i Nordirland, var en gång en förfallen stenladugård! Efter samråd med en expert på design och arkitektur beslutade ägaren att radikalt renovera ladan, och resultatet är nu ett unikt hem. Arkitekterna bestämde sig för att behålla den ursprungliga strukturen på stenfundamentet och göra det till en del av en helt ny idé om ett bekvämt, miljövänligt och elegant hem. Byggnadens nya struktur är en snygg, dynamisk metallram klädd i träpanel. Solljuset strömmar in genom stora fönster från golv till tak och fyller hela stället med värme och glädje.

Mysig Loughloughan Barn i Nordirland
Mysig Loughloughan Barn i Nordirland
Mysigt hus i Loughloughan Barn i Nordirland
Loughloughan Barn mysigt hus i Nordirland
Loughloughan Barn husplan i Nordirland
Loughloughan Barn i Nordirland
Planritningar av Loughloughan Barn i Nordirland
Loughloughan Barn husplan i Nordirland

Läs mer

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg än )
Hugo Lind

Jag föddes och växte upp i en familj där renovering och byggnation var en central del av vårt liv. Min far var byggentreprenör och jag tillbringade mina tidiga år med att följa honom på olika byggarbetsplatser. Att se hur han förvandlade gamla och nedgångna hus till vackra och moderna hem inspirerade mig och väckte min passion för renovering. Mer detaljerad

Webbplats med användbara tips för varje tillfälle
Comments: 1
  1. Engström Simon

    Hur kan jag få kontakt med McGarry-Moon Architects för att få mer information om deras fantastiska design för Loughloughan Barn?

    Svara
Lägg till kommentarer