...

Originell design för ett elegant sommarställe –Mirror House av JVA Architects, Norge

JVA Architects från Norge har designat Mirror House – ett elegant sommarställe som utnyttjar omgivningen på bästa sätt. Huset har vackra glasfasader som reflekterar grönskan omkring och ger ett vackert spegelbild; en berusande ljusplätering innehåller otaliga fönster som ger utsikt över omgivningen. Förutom en unik design har Mirror House ett högt inre komfortnivå, återkommande deckare och flera åkturer. Det är ett lyxigt och bohemiskt ställe att vara, rymma ett gäng med vänner och njuta av sommaren.
Spegelhusdesign i Norge
Terrassen i ett spegelhus i Norge
Entréhallen i ett spegelhus i Norge
Spegelhus interiör i Norge
Vardagsrum spegelhus i Norge
Spegelhusdesign i Norge
Spegelhusdesign i Norge
Spegelhusdesign i Norge
Spegelhem design i Norge
Spegelhusdesign i Norge

Hela komplexet består av tre kronblad som är förbundna med varandra genom passager. Invändigt är herrgården uppdelad i två delar: i den ena finns vardagsrummet och i den andra resten av huset. Du kan se den från gatan. I de tekniska utrymmena och i sovrummet är fönstren små. Och i hallen tar de plats från golv till tak. Du kan förlänga speglarna för att få terrassen att verka längre.

En plan för ett spegelhus i Norge
En plan för ett spegelhus i Norge

Utifrån ser det hela väldigt ovanligt ut, och vad ska du tillägga, besökare i Forum City??

Läs mer

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg än )
Hugo Lind

Jag föddes och växte upp i en familj där renovering och byggnation var en central del av vårt liv. Min far var byggentreprenör och jag tillbringade mina tidiga år med att följa honom på olika byggarbetsplatser. Att se hur han förvandlade gamla och nedgångna hus till vackra och moderna hem inspirerade mig och väckte min passion för renovering. Mer detaljerad

Webbplats med användbara tips för varje tillfälle
Comments: 2
  1. Fredrik

    Hur påverkar det spegelhuset av JVA Architects i Norge atmosfären på sommarstället?

    Svara
  2. Niklas Lundin

    Kan du berätta mer om detaljerna i Mirror House designat av JVA Architects i Norge? Hur har de lyckats skapa en originell och elegant design för ett sommarställe?

    Svara
Lägg till kommentarer