...

“Man’s Choice 2” ett hus för den riktiga mannen

Man's Choice 2" är ett hus för den sanna mannen. Det erbjuder stil och komfort i en påkostad miljö. Alla rum är utformade för att klä upp den moderna, rika mannen. Det har ett helt rum med bar, pub och lounge, rymliga sovrum och även spelrum. Huset har även högteknologisk utrustning, t.ex. full åtkomst till internet och ljudsystem. Det har allt en man behöver för att koppla av, vara trendy och njuta av alla moderna bekvämligheter.
En stor soffa i ett vardagsrum från studio at26 i Slovakien

Innanför den ring som soffan bildar finns en mycket mjuk matta och ett par bord där du kan ställa ett par koppar te eller något starkare.

Kök med bardisk från at26 studio i Slovakien

Huset har svarta tegelväggar och vita tak ovanför, vilket visuellt förstorar rummet.

LED-takbelysning från at26 i Slovakien

Bakom arbetsplatsen finns en mjuk och bekväm säng.

Badrumsdesign av at26 studio i Slovakien

Arbetsplatsen förtjänar också uppmärksamhet, det finns inte tillräckligt med ord för att beskriva dess skönhet. Läderstolar, svarta hyllor, parkettgolv – allt detta kombinerat är en organisk upplevelse för ögat

Väggbeklädnad i trä från at26 i Slovakien
Målningar i ett hus av at26 studio i Slovakien
Murverk i ett hus från studio at26 i Slovakien
Korridor som leder till badrummet i ett hus från studio at26 i Slovakien
Snyggt tvättställ för ett hem at26 studio i Slovakien

Läs mer

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg än )
Hugo Lind

Jag föddes och växte upp i en familj där renovering och byggnation var en central del av vårt liv. Min far var byggentreprenör och jag tillbringade mina tidiga år med att följa honom på olika byggarbetsplatser. Att se hur han förvandlade gamla och nedgångna hus till vackra och moderna hem inspirerade mig och väckte min passion för renovering. Mer detaljerad

Webbplats med användbara tips för varje tillfälle
Comments: 3
  1. Daniel

    Vad menas egentligen med ”den riktiga mannen”? Är det ett stereotypt ideal eller finns det specifika egenskaper som associeras med detta hus? Jag är nyfiken på att veta mer om konceptet och vad det erbjuder.

    Svara
  2. Sebastian Bergman

    Hej! Jag undrar vad som menas med att “Man’s Choice 2” är ett hus för den ”riktiga mannen”? Kan du förklara vilka egenskaper eller kriterier som definierar en ”riktig man” och hur dessa uttrycks eller återspeglas i detta hus? Tack på förhand för din förklaring!

    Svara
    1. Henrik Qvist

      ”Hej! Termen ”Man’s Choice 2” som ett hus för den ”riktiga mannen” innebär vanligtvis att huset är designat med manliga preferenser i åtanke, såsom robusta material, stora utrymmen för hobbyer eller arbete, och maskulina färger och möbler. En ”riktig man” kan tolkas på olika sätt beroende på kulturella normer och individuella åsikter, men vanliga egenskaper kan inkludera styrka, mod, ansvar och beslutsamhet. Dessa egenskaper kan återspeglas i husets design genom dess funktionalitet, praktiska layout och eventuella man-cave eller arbetsplatser. Hoppas detta besvarar din fråga!”

      Svara
Lägg till kommentarer