...

Unikt hus med ett stort garage för 16 bilar – en stark mans ursprungliga hem, Bellevue, Washington, USA

Bellevue, Washington är hemma hos en stolt man som har ett unikt hus där ett stort garage som tar 16 bilar fårdras. Det är ett hus som har ett starkt ursprung och utbudet av bilar och parkeringsutrymmen i dennes eget garage är ett omisskännligt bevis på stoltheten.

Forum City kommer säkert att besökas av bilentusiaster. För dessa människor är bilen –passion, liv och kärlek, inte bara ett sätt att ta sig fram. Det är inte bara en form av lyx, utan också en indikator på image, hög status och prestige. En vackert underhållen bil ger en framgångsrik ägare. Färg och design kan säga mycket om dig som person, och det kan även ditt hem göra.

Den här lägenheten är en dröm för de flesta män. Nu kommer du definitivt att vara att bo i ett privat garage med en massa stilfullt fashionabla bilar och en design som kommer att tilltala varje medlem av det starkare könet. Detta eleganta hem ligger i Bellevue i Washington. Den har en yta på 627 kvadratmeter.0955 kvadratmeter och rymmer två sovrum, två badrum och ett garage med 16 bilar.

En lyxig röd bil framför huset

Vad ska man säga om komforten och den sofistikerade designen i denna byggnad när huvudfokus låg på att förbättra utrymmet för dessa eleganta bilar?. Här finns alla villkor för dem.

Inredning vardagsrum med tillgång till garage
Köksinredning i ljusa röda toner
Badrumsinredning
Inredning för ett gym

Ett gym med all utrustning du behöver för att hålla dig i form i ditt eget hem.

Genomskinliga skjutdörrar för garageinfarten från vardagsrummet
Lyxbilar i ett rymligt garage
Ett öppet garage för flera fordon
Kvällsbelysning av fasaden
Grön gräsmatta med belysning

Läs mer

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg än )
Hugo Lind

Jag föddes och växte upp i en familj där renovering och byggnation var en central del av vårt liv. Min far var byggentreprenör och jag tillbringade mina tidiga år med att följa honom på olika byggarbetsplatser. Att se hur han förvandlade gamla och nedgångna hus till vackra och moderna hem inspirerade mig och väckte min passion för renovering. Mer detaljerad

Webbplats med användbara tips för varje tillfälle
Comments: 3
  1. Daniel

    Vad är priset på detta unika hus med stort garage för 16 bilar? Kan det vara tillgängligt för försäljning eller bara en historisk not?

    Svara
  2. Oliver

    Hej! Jag undrar om detta unika hus i Bellevue, Washington verkligen har ett garage för hela 16 bilar? Är det verkligen möjligt? Tänker på hur stort detta garage måste vara och vad en person skulle ha för behov av så många bilar. Jag är nyfiken på att veta mer om denna egendom!

    Svara
  3. Andersson Persson

    Är detta unika hus till salu? Kan jag få mer information om belägenheten och priset?

    Svara
Lägg till kommentarer