...

– ett elegant och ovanligt ITA-hus av Taller5 Arquitectos, La Piedad, Michoacán, Mexiko

Taller5 Arquitectos har skapat ett unikt och elegant ITA-hus i La Piedad, Michoacán, Mexiko. Huset har distinkta funktioner som harmoniska ytor, unika vinklar och oöverträffad skönhet. Dess subtila form och materialval får det att passa perfekt in i omgivningen och höjeria den dynamiska naturliga miljön. Det stilrena huset är ett måste att besöka för arkitektur- och designälskare.
Fasad på ett privat hus ITA House
Den gröna gräsmattan framför ITA House
Panoramafönster i ITA House
Räcken i metall för trappor
Trappor till husets första våning
Terrasslounge på ITA House

Läs mer

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg än )
Hugo Lind

Jag föddes och växte upp i en familj där renovering och byggnation var en central del av vårt liv. Min far var byggentreprenör och jag tillbringade mina tidiga år med att följa honom på olika byggarbetsplatser. Att se hur han förvandlade gamla och nedgångna hus till vackra och moderna hem inspirerade mig och väckte min passion för renovering. Mer detaljerad

Webbplats med användbara tips för varje tillfälle
Comments: 2
  1. Löfgren Mathias

    Hur pass svårt var det för Taller5 Arquitectos att bygga ett elegant och ovanligt ITA-hus i La Piedad, Michoacán, Mexiko?

    Svara
    1. Simon Åkesson

      Det är svårt att bedöma exakt hur svårt det var för Taller5 Arquitectos att bygga ett elegant och ovanligt ITA-hus i La Piedad, Michoacán, Mexiko. Byggprocessen för ett sådant projekt är vanligtvis utmanande och kräver expertis inom arkitektur, konstruktion och planering. Faktorer som kan ha påverkat svårighetsgraden inkluderar anpassning till lokala byggstandarder, materialtillgänglighet, och språk- och kultursskillnader mellan arkitekterna och lokalbefolkningen. Sammantaget kan vi förmoda att projektet för Taller5 Arquitectos var en utmaning, men det är svårt att exakt bedöma i vilken grad.

      Svara
Lägg till kommentarer