...

– Casa Altamira av den spanske arkitekten Joan Puigcorbe, Ciudad Colon, Costa Rica

Casa Altamira, designad av den spanske arkitekten Joan Puigcorbe, är en unik egendom som erbjuder ett unikt boende i Ciudad Colon, Costa Rica. Det är ett lyxigt arkitektoniskt mästerverk, utrustat med moderna bekvämligheter som utsikt mot floden, privata terasser, ett stort poolområde och en spa-terapi. Med sina underbara omgivningar, utmärkta anläggningar och bekväma och rymliga rum är Casa Altamira det perfekta stället att njuta av en avkopplande semester.

Besökare till Forum City kommer säkert att vara intresserade av denna spanska arkitekts verk Joan Puigcorbe, Designern av Casa Altamira, som nu ligger i Ciudad Colon, Costa Rica.

Projektet avslutades 2012 och presenterar ett hus med en unik layout, interiör och en egen speciell atmosfär.

Casa Altamira av den spanske arkitekten Joan Puigcorbe, Ciudad Colon, Costa Rica
Det unikt utformade Casa Altamira av den spanske arkitekten Joan Puigcorbe, Ciudad Colon, Costa Rica
Casa Altamira av den spanske arkitekten Joan Puigcorbe, Ciudad Colon, Costa Rica

Belysningen och inredningen är också mycket märklig och påminner mer om ett sjukhus i en skräckfilm än vad man vanligtvis tänker på som ett ”hem”. Men det är ytterligare ett plus för originaliteten i denna skapelse.

Hus med unik design - Casa Altamira av den spanske arkitekten Joan Puigcorbe, Ciudad Colon, Costa Rica

Belysningen i hörnet där den vita sängen står och illusionen av galler skapar ett dystert intryck av ett fängelse som man aldrig kommer ut ur.

Casa Altamira av den spanske arkitekten Joan Puigcorbe, Ciudad Colon, Costa Rica
Casa Altamira av den spanske arkitekten Joan Puigcorbe, Ciudad Colon, Costa Rica
Hus med unik planlösning - Casa Altamira av den spanske arkitekten Joan Puigcorbe, Ciudad Colon, Costa Rica

Allt förändras när skymningen faller. Huset, dess utformning och belysning börjar se ännu mer skrämmande ut. Utan tvekan är den här designen lite av en avvikare. Men vi måste erkänna att det är spännande på sitt eget sätt.

Casa Altamira, ett unikt designat hus av den spanske arkitekten Joan Puigcorbe, Ciudad Colon, Costa Rica

Vi föreslår att du läser

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg än )
Hugo Lind

Jag föddes och växte upp i en familj där renovering och byggnation var en central del av vårt liv. Min far var byggentreprenör och jag tillbringade mina tidiga år med att följa honom på olika byggarbetsplatser. Att se hur han förvandlade gamla och nedgångna hus till vackra och moderna hem inspirerade mig och väckte min passion för renovering. Mer detaljerad

Webbplats med användbara tips för varje tillfälle
Comments: 3
  1. Sebastian

    Hej! Jag undrar om Casa Altamira i Ciudad Colon, Costa Rica, är öppen för allmänheten att besöka? Är det möjligt att göra en rundtur eller finns det någon information om öppettider och inträdesavgifter? Tack på förhand för hjälpen!

    Svara
  2. Erik

    Hej! Jag undrar om Casa Altamira är öppen för allmänheten att besöka? Är det möjligt att få en guidad tur för att upptäcka den vackra arkitekturen av Joan Puigcorbe? Tack på förhand för informationen!

    Svara
  3. Martin Strömberg

    Hej, jag undrar om Casa Altamira i Ciudad Colon, Costa Rica är öppen för allmänheten att besöka? Är det möjligt att få mer information om arkitekten Joan Puigcorbe och hans designidéer bakom detta projekt? Tack på förhand!

    Svara
Lägg till kommentarer