...

– Orizon Residence av designern Andrés Serpa, Playa Grande, Costa Rica

Andrés Serpas berömda design har skapat Orizon Residence som erbjuder en unik och stilfull domicil i Playa Grande, Costa Rica. Med sitt spektakulära havsutsikt, moderna interiördesign, exklusiva bekvämligheter och personliga service är det perfekta stället för att uppleva Costa Ricas natur och vildmark.
orizon-residence
orizon-residence
orizon-residence
orizon-residence
orizon-residence
orizon-residence
orizon-residence
orizon-residence

Läs mer

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg än )
Hugo Lind

Jag föddes och växte upp i en familj där renovering och byggnation var en central del av vårt liv. Min far var byggentreprenör och jag tillbringade mina tidiga år med att följa honom på olika byggarbetsplatser. Att se hur han förvandlade gamla och nedgångna hus till vackra och moderna hem inspirerade mig och väckte min passion för renovering. Mer detaljerad

Webbplats med användbara tips för varje tillfälle
Comments: 3
  1. Emil

    Vad är priset för en vistelse på Orizon Residence av designern Andrés Serpa i Playa Grande, Costa Rica?

    Svara
  2. Jakobsson Persson

    Vad är speciellt med Orizon Residence, designat av Andrés Serpa, i Playa Grande, Costa Rica?

    Svara
    1. Marcus Johansson

      Orizon Residence är unikt designat av den framstående arkitekten Andrés Serpa och ligger i den vackra Playa Grande i Costa Rica. Det som gör detta boende speciellt är den moderna och innovativa arkitekturen som smälter samman med den naturliga omgivningen. Med stora fönster och öppna ytor får man en fantastisk utsikt över havet och stranden. Dessutom erbjuder Orizon Residence exklusiva faciliteter som en gemensam pool, trädgårdar och privata terrasser. Det här boendet ger en unik och lyxig upplevelse för dem som söker ett paradis i Costa Rica.

      Svara
Lägg till kommentarer