...

Vem förutspådde coronavirus 2020

Coronavirus 2020 är en pandemi som har satt världen i ett chockartat tillstånd. I början av 2020 förutspådde vissa experter och organisationer att det skulle komma en pandemi som kan leda till ett helt nytt sätt att leva. Denna förutspåda har bekräftats eftersom coronaviruset, även kallat covid-19, nu har spridit sig över världen. Som resultat har människornas vardagsliv förändrats dramatiskt. Vi får nu leva med restriktioner och förändrad vanor för att skydda vår hälsa och de som lever med oss.

Folk ville alltid se in i framtiden i hopp om att se ett positivt resultat. Utvecklingen av coronavirusinfektion ledde till sökandet efter förutsägelser om dess utveckling och konsekvenser. Om uppkomsten av en ny sjukdom finns prognoser för personer med ovanliga förmågor, läkare och science fiction.

Liu Boven

Liu Boven

För mer än sex århundraden sedan lämnade en kinesisk vismand en inskription på en sten. Det upptäcktes nyligen, efter en jordbävning. Översättningen lyder: ”Det är tråkigt att ingen tar liken, en sorglig övergång från årets gris till råttens år.” Sedan det nya 2020 i Kina kom den 25 januari. Det kan antas att förutsägelsen handlar om coronavirus.

Zigong

Kinesisk munk

Utbrottet av en ny ”pest” förutsades för 100 år sedan av en munk från China Zigong. Han sa att på grund av sjukdomen, firandet av det nya året kommer att avbrytas, kommer epidemin att täcka hela världen.

Vanga

Vanga

En klärvoyant från Bulgarien sa tillbaka 1995 att under det första kvartalet av det nya århundradet, under spegelåret, skulle en virussjukdom dyka upp som skulle ta liv för människor runt om i världen. Det kommer att ta ett år att skapa vaccinet. Det är riktigt, hon kallade de afrikanska länderna smittkällan..

Bill Gates

Bill Gates

Skaparen av Microsoft har ett analytiskt sinne och encyklopedisk kunskap. År 2019, på en konferens i Medical Society, sa han att Institute for Disease Modeling uppskattade spridningen av nya infektioner. Villkorligen togs Kina som början av epidemin, över en halv miljon dödsfall förutses över hela världen under ett halvt år. Han uppmanade mänskligheten att förbereda sig för en epidemi, liksom för krig, för att utveckla vacciner.

Dr. Slaktare

Dr. Slaktare

En välkänd rysk läkare 2019 skrev att mänskligheten står inför en ny pandemi. Forskare kan ännu inte uppfinna ett universellt vaccin mot alla virus och deras eventuella mutationer. Mänskligheten är inte redo för spridningen av en ny influensastam, som kan komma från någon region i Indien eller Kina. Virus överförs från fåglar, djur och sprids bland människor.

Dean kunz

Dean Kunz och hans roman Eyes of Darkness

Människor som skriver böcker om framtiden har ofta överraskat oss med att upptäckterna, händelserna om vilka de talade, går i uppfyllelse efter år. Amerikansk science fiction publicerade 1981 romanen ”Eyes of Darkness.” Han talade om utbrottet av en ny virussjukdom, dess spridning och människors beteende i en svår situation. Till och med stadens namn liknar epidemin i Kina.

Steven Spielberg

Steven Spielberg och filmen Contagion

Infektionsfilmen 2011, som släpptes 2011, visar hur en farlig infektion sprider sig från en enkel handskakning. Till och med dess symtom liknar coronavirus – skada på andningsorganen. Filmen visar sanitära tjänster för att identifiera ärenden, organisationen av karantänzonen i hela staden, som liknar verkliga händelser.

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg än )
Radgivare Froya
Webbplats med användbara tips för varje tillfälle
Comments: 1
  1. Mathias Löfgren

    Vem förutspådde coronaviruset 2020 och vad gjordes för att skydda människor från det?

    Svara
Lägg till kommentarer