...

– Woodpeckers Cottage i utkanten av en nationalpark av Strom Architects, Hampshire, Storbritannien

Woodpeckers Cottage, designat av Strom Architects i Hampshire, Storbritannien, är beläget i utkanten av en nationalpark och erbjuder en unik livsstil. Det har en ungdomlig och lätt design som ger ett modern och avslappnande utseende. Grunden är byggd med trä och betong, vilket ger det ett psed-ekologiskt och hållbart nedsänkt look. Huset har ett fascinerande öppet planlösning som är full av ljus och luft och är ett perfekt perfekt hem för att njuta av den underbara omgivningen.

Denna unika struktur skapades av Strom Architects på uppdrag av Goss Visualisations. Den ligger i skogarna i Hampshire, Storbritannien. De grundläggande byggmaterialen –trä och glas. Och den rikliga naturen belysning i privata hem ger den charm både inifrån och ut.

Ett sommarhus i utkanten av en nationalpark i Hampshire, Storbritannien

En av konstruktörerna berättar om projektet:

”The Woodpeckers Mansion – är ett sommarboende i utkanten av New Forest National Park. Byggnadens huvudsyfte – avkoppling och gemenskap med naturen. Därför försökte vi använda endast naturliga råvaror. Varje detalj är enkel och okomplicerad, samtidigt som man tar hänsyn till energi- och värmesparande. Vi lyckades kombinera en enkel design med en modern och bekväm känsla.

Byggnadens form valdes med hänsyn till ett rationellt förhållningssätt till utrymme och material. Konstruktionen är delvis demonterbar, så alla proportioner har beräknats utifrån måtten på det massiva virke som använts i konstruktionen. Den – solida plattformen, som förbinder den med två terrasser och ett värmesystem. Den fungerar också som en skyddande buffert mot väder och vind, eftersom den är ganska blöt under regniga årstider. Beklädnaden är gjord av lärk, vilket ger väggarna en behaglig silvergrå nyans.

Sommarresidens i utkanten av nationalparken i Hampshire, Storbritannien
Ett sommarhus i utkanten av en nationalpark i Hampshire, Storbritannien
Sommarresidens i utkanten av nationalparken i Hampshire, Storbritannien
Interiör i ett sommarhus i utkanten av en nationalpark i Hampshire, Storbritannien
Sommarhus i utkanten av nationalparken i Hampshire, Storbritannien
Interiör i ett sommarhus i utkanten av en nationalpark i Hampshire, Storbritannien
Köksinredning i ett sommarhus i utkanten av en nationalpark i Hampshire
Sommarhusets interiör - exteriör
Sommarresidensets interiör - vy från utsidan
Utformning av en sommarstuga
Projekt för ett sommarboende
Projekt för ett sommarboende
Ett projekt för ett sommarboende
Utformning av en sommarstuga

Läs mer

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg än )
Hugo Lind

Jag föddes och växte upp i en familj där renovering och byggnation var en central del av vårt liv. Min far var byggentreprenör och jag tillbringade mina tidiga år med att följa honom på olika byggarbetsplatser. Att se hur han förvandlade gamla och nedgångna hus till vackra och moderna hem inspirerade mig och väckte min passion för renovering. Mer detaljerad

Webbplats med användbara tips för varje tillfälle
Comments: 2
  1. Sebastian

    Hej! Jag undrar om Woodpeckers Cottage är öppet för allmänheten att besöka eller är det bara för gäster? Och kan man utforska nationalparken som omger stugan? Tack på förhand!

    Svara
  2. Anders Karlström

    Vilken typ av nationalpark omges Woodpeckers Cottage av? Har några av gästerna upplevt några intressanta och unika djurarter i närheten?

    Svara
Lägg till kommentarer