...

Kanadensisk stil i hemmet: Chemin Bord du Lac – renovering, utbyggnad och renovering av designern Henri Cleinge, Quebec

Chemin Bord Du Lac, ett projekt designat av Quebec-designer Henri Cleinge, är ett fantastiskt exempel på kanadensisk stil i hemmet. Projektet inbegriper en omfattande renovering och tillbyggnad, som resulterar i ett lyxigt boende med en elegant modern stil. Projektet belyser hur Cleinge har lyckats knyta ihop tillfällen där det moderna hemmet och Coinadiska stilelementet blir ett med varandra och skapar otroliga visuella kontraster, oavsett om det gäller utseende eller materialval.
Lyxigt vardagsrum med lädermöbler
Överdimensionerad säng i det stora sovrummet
Originalkök med bakgrundsbelysning
Trämöbler i den lyxiga matsalen
Studie på loftet

Det gamla huset Chemin Bord du Lac har behållit sitt historiska utseende och har renoverats fullständigt på insidan. Tendensen att komplettera den moderna vacker arkitektur Traditionell inredning blir alltmer relevant i dag. Denna typ av renovering sparar resurser samtidigt som det arkitektoniska arvet bevaras.

Chemin Bord du Lac fasad
Utsidan av herrgården Chemin Bord du Lac

Läs mer

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg än )
Hugo Lind

Jag föddes och växte upp i en familj där renovering och byggnation var en central del av vårt liv. Min far var byggentreprenör och jag tillbringade mina tidiga år med att följa honom på olika byggarbetsplatser. Att se hur han förvandlade gamla och nedgångna hus till vackra och moderna hem inspirerade mig och väckte min passion för renovering. Mer detaljerad

Webbplats med användbara tips för varje tillfälle
Comments: 1
  1. Emma Björk

    Hur länge tog renoveringen och utbyggnaden av Chemin Bord du Lac i anspråk från början till slut och hur påverkades den kanadensiska stilen i hemmets design?

    Svara
Lägg till kommentarer