...

Hem på den italienska landsbygden: arkitektur – renovering av interiören eller Porto Salvo av David Perri på Sicilien

Porto Salvo, på Sicilien, är en unik italiensk landsbygd som erbjuder enastående arkitektur och renovering av interiören. Med sina tidlösa materialval, moderna miljöer och mix av design och teknik, Porto Salvo är den perfekta platsen att uppleva den autentiska italienska landsbygden.
Utformningen av det nya huset i Porto Salvo
Nybyggd design för Porto Salvo
Design av nya hem Porto Salvo
Utformningen av det nya husprojektet i Porto Salvo
Utformningen av det nya husprojektet i Porto Salvo
Design av nytt hus Porto Salvo
Utformningen av det nya husprojektet i Porto Salvo
Design av nya hem Porto Salvo
Nybyggd design för Porto Salvo
Design av ett nybyggt hus i Porto Salvo

Läs mer

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg än )
Hugo Lind

Jag föddes och växte upp i en familj där renovering och byggnation var en central del av vårt liv. Min far var byggentreprenör och jag tillbringade mina tidiga år med att följa honom på olika byggarbetsplatser. Att se hur han förvandlade gamla och nedgångna hus till vackra och moderna hem inspirerade mig och väckte min passion för renovering. Mer detaljerad

Webbplats med användbara tips för varje tillfälle
Comments: 2
  1. Simon

    Ser ut som en fantastisk bok om renovering av interiörer i den italienska landsbygden! Har någon läst Porto Salvo av David Perri? Är det värt att läsa för att få inspiration till renovering av mitt eget hem? Tack på förhand för svar!

    Svara
  2. Joakim Karlsson

    Är renoveringen av interiören i ”Hem på den italienska landsbygden: arkitektur – renovering av interiören eller Porto Salvo av David Perri på Sicilien” en intressant och inspirerande beskrivning av hur man kan förnya ett hem på landsbygden i Italien?

    Svara
Lägg till kommentarer