...

Modern arkitektur i det mystiska öst –stilfullt och lyxigt hem, Jln Angin Laut, Singapore

Modern arkitektur med den mystiska öst-stilen! Jln Angin Laut i Singapore har byggt ett lyxigt och stilfullt hem som erbjuder både elegance och livskvalitet. Boendet är utformad för att skapa en länk mellan modern och traditionell arkitektur. Boendet har också en central lagring och terass på taket från vilken du kan njuta av utsikten mot det öppna havet. Kom och upplev denna unika och bekväma egenskap!

Hej alla och välkommen till portalen Beautiful Country House! Östern är en känslig sak, vilket vi visar dig i detta ovanliga hus i Singapore.

Inredning av lägenheten

Ett lyxigt rum med en uppfriskande pool

Spiraltrappa till första våningen

Interiör

Vit sovrumsinredning

Modernt sovrum

Interiör i badrummet med tillgång till trädgården

Naturlig grönska i badrummet

Fasad för privat lägenhet

Utvändig fasad

Läs mer

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg än )
Hugo Lind

Jag föddes och växte upp i en familj där renovering och byggnation var en central del av vårt liv. Min far var byggentreprenör och jag tillbringade mina tidiga år med att följa honom på olika byggarbetsplatser. Att se hur han förvandlade gamla och nedgångna hus till vackra och moderna hem inspirerade mig och väckte min passion för renovering. Mer detaljerad

Webbplats med användbara tips för varje tillfälle
Comments: 3
  1. Jonas

    Hur påverkar den moderna arkitekturen i det mystiska öst det stilfulla och lyxiga hemmet på Jln Angin Laut i Singapore?

    Svara
    1. Emil

      Den moderna arkitekturen i det mystiska öst påverkar hemmet på Jln Angin Laut i Singapore genom att införa unika och exotiska designelement som skapar en känsla av stil och lyx. Genom att kombinera traditionella österländska inslag med moderna former och material skapas en spännande och harmonisk atmosfär i hemmet. De eleganta linjerna, användningen av trä och sten samt de vackra trädgårdarna bidrar till att skapa en fridfull och sofistikerad miljö. Modern arkitektur i det mystiska öst tillför en känsla av exklusivitet och förfining till hemmet på Jln Angin Laut i Singapore, vilket gör det till en unik och spektakulär bostad.

      Svara
  2. Karlsson Larsson

    Hur kan man få tillgång till mer information om detta moderna och lyxiga hem i Jln Angin Laut, Singapore och vilka är de unika stilelementen som förknippas med mystisk öst?

    Svara
Lägg till kommentarer