...

Juvelen i kronan av den berömda Del Sol –härliga Villa El Cid på Medelhavskusten, Marbella, Spanien

Villa El Cid erbjuder enastående läge på den Medelhavsbelägna kusten i Marbella, Spanien. Upplev stadens nattliv och stränder, omgiven av mäktig arkitektur, utomhuspool och ett välutrustat fitnesscenter. Omgiven av den vackra andalusiska naturen njut av esplanader för promenader med fantastiska solnedgångar. Utforska ett varierat utbud av havsfiskemöjligheter eller cykelutflykter, eller njut barer, restauranger och caféer. Denna juvel erbjuder magiska upplevelser i ett lyxigt paket!
Villa El Cid på Medelhavskusten
Badrummet med ett schackbrädtema
Matbord med en bukett
Poolen i det inre av Villa El Cid
Villa El Cid på Medelhavskusten
Villa El Cid - utsikt på natten
Ett matbord på balkongen

Läs mer

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg än )
Hugo Lind

Jag föddes och växte upp i en familj där renovering och byggnation var en central del av vårt liv. Min far var byggentreprenör och jag tillbringade mina tidiga år med att följa honom på olika byggarbetsplatser. Att se hur han förvandlade gamla och nedgångna hus till vackra och moderna hem inspirerade mig och väckte min passion för renovering. Mer detaljerad

Webbplats med användbara tips för varje tillfälle
Comments: 2
  1. Gustav

    Hej! Jag undrar vad som gör Villa El Cid så unik och speciell jämfört med andra fastigheter på Medelhavskusten? Finns det några särskilda funktioner eller fördelar som skiljer den här juvelen i kronan från resten av värdshusen i Marbella?

    Svara
  2. Andersson Persson

    Hej there! Jag undrar om Villa El Cid på Medelhavskusten i Marbella, Spanien faktiskt är kronjuvelen av Del Sol. Har någon besökt den och kan ge mig mer information om dess charm och skönhet? Är det verkligen värt att besöka? Tack på förhand för era svar!

    Svara
Lägg till kommentarer