...

Hus vid en bergssjö av Johnston Architects – total harmoni med dig själv och din omgivning

Johnston Architects har byggt ett hus vid en bergssjö som har en sällsynt skönhet. Huset är designat för att förmedla känslan av enhet mellan boendet, människorna som bor där och naturen som omgärdar det. Resultatet är en oändlig känsla av total harmoni med sin omgivning som förhöjer både livet och livskvaliteten för dem som vågar ta steget in i huset.
Hus vid en sjö i bergen av Johnston Architects - swimmingpool
Fasad av trä och sten

Vardagsrummen är överdimensionerade, med fönster som är lika stora som rummen där de är installerade. På så sätt kan solljuset fylla varje centimeter av det befintliga utrymmet, vilket gör det inte bara ljusare utan också visuellt större.

Snygga möbler trä, stoppade soffor och.. Färgkombination i inredningen, Det kännetecknas av ett överflöd av naturliga färger – faktorer som gör inredningen av detta rum modernare och bekvämare att bo i.

Stoppade fåtöljer i vardagsrummet i ett hus vid en sjö i bergen av Johnston Architects
Hus vid en sjö i bergen av Johnston Architects - matplats

Alla rum i basen ser snygga och prydliga ut tack vare det minimala antalet föremål och den enkla utformningen av alla delar av byggnaden. Förresten finns stenarna, som är inneslutna i ett metallgaller och som utgör husets källare, även inne i stugan, vilket förstärker känslan av total harmoni med naturen.

Hus vid en sjö i bergen av Johnston Architects - metalltrappa med ledstång
Mountain Lake House av Johnston Architects - sovrum

Ett aktivitetsområde med tennisbord, biljard och uthyrning av sportkläder ser harmoniskt och mycket relevant ut i den här miljön. En liten lounge där Matbord i designermodell Det kan rymma ett stort antal personer, tillhandahålla måltider för familjen och fungera som mötesplats.

Johnston Architects hus vid sjön i bergen - uthyrning av sportkläder
Hus vid en sjö i bergen av Johnston Architects - stora panoramafönster

Husets öppenhet, de material som används för dess konstruktion och den ovanliga konfigurationen av alla dess komponenter stör inte bara inte den befintliga naturens harmoni, utan fokuserar också på skönheten i det omgivande landskapet.

Fasad på ett hus vid en sjö i bergen av Johnston Architects
Utsidan av huset vid sjön i bergen av Johnston Architects

Läs mer

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg än )
Hugo Lind

Jag föddes och växte upp i en familj där renovering och byggnation var en central del av vårt liv. Min far var byggentreprenör och jag tillbringade mina tidiga år med att följa honom på olika byggarbetsplatser. Att se hur han förvandlade gamla och nedgångna hus till vackra och moderna hem inspirerade mig och väckte min passion för renovering. Mer detaljerad

Webbplats med användbara tips för varje tillfälle
Comments: 6
  1. Sebastian

    Vilka tankar och känslor väcker denna beskrivning av huset vid bergssjön hos dig?

    Svara
  2. Marcus

    Kan du berätta mer om hur detta arkitektkontor har uppnått total harmoni i sin design och vilka speciella aspekter de har integrerat för att skapa en sådan känsla av samklang med omgivningen?

    Svara
    1. Emil Qvist

      Detta arkitektkontor har uppnått total harmoni i sin design genom att integrera naturens element i varje aspect av deras skapelser. De använder naturliga material såsom trä, sten och glas för att smälta samman med omgivningen på ett organiskt sätt. Deras byggnader är också väl anpassade till terrängen och tar hänsyn till solens rörelser för att maximera ljus och energieffektivitet. Dessutom skapar de öppna och luftiga utrymmen som låter naturen komma in i byggnaderna, vilket skapar en känsla av samklang och balans. Sammantaget är det deras dedikation till att skapa harmoniska och hållbara miljöer som gör att deras design stickar ut och känns så integrerad med omgivningen.

      Svara
    2. Jesper

      Absolut! Det här arkitektkontoret har uppnått total harmoni i sin design genom att integrera olika element som passar väl in i omgivningen. De har använt naturliga material som trä och sten för att skapa en lugn och harmonisk atmosfär. Dessutom har de harmoniserat färgvalen i byggnaderna med omgivningens naturliga färger för att skapa en enhetlig helhet. Genom att använda sig av hållbara och miljövänliga material har de också visat respekt för naturen och skapat en känsla av samklang med omgivningen. Det är dessa speciella aspekter som har bidragit till att skapa en sådan känsla av harmoni och enhet i deras design.

      Svara
  3. Henrik

    Kan detta hus vid bergssjön vara en perfekt plats för att hitta inre frid och harmoni?

    Svara
  4. Andersson Stefan

    Hur påverkar arkitekturen i dennast hus din upplevelse av harmoni med både dig själv och din omgivning?

    Svara
Lägg till kommentarer