...

Organisk och sofistikerad Casa Hoff – minimalism med varma färger av Ramella Arquitetura, Rio Grande, Brasilien

Casa Hoff är ett organiskt och sofistikerat projekt designat av Ramella Arquitetura i Rio Grande, Brasilien. Byggandes inom ramen för minimalism, har ett varmt tema i färgerna skapats för att skapa en ombonad och avslappnad miljö. Projektet på 230m² är fullt av lyxiga detaljer, från den stora öppna planlösningen till det trädgårds område i tvären. Casa Hoff visar hur enkelhet i design kan skapa ett avslappnat, men elegant hem.

Hälsningar till våra uppskattade läsare! Vi fortsätter att dela med oss av våra resultat, som är värda att uppmärksammas av besökare till Forum City.

I dagens artikel erbjuder vi dig ett virtuellt besök på Xangri-there-stranden på Brasiliens sydkust och bekantar dig med en ovanlig privatbostad.

Casa Hoff modernt hus i Rio Grande, Brasilien

Planering och arkitektur Husen uppfyller minimalismens outtalade krav. Men trots denna återhållsamma stil är resultatet mysigt och hemtrevligt. Varma naturtoner mjukar upp den lugna interiören.

Casa Hoff modernt hus i Rio Grande, Brasilien
Casa Hoff modernt hem i Rio Grande, Brasilien

Mysiga terrasser med trämöbler och lyxiga solstolar används av värdarna som platser för skön vila, familjemiddagar eller sammankomster med vänner. Omgiven av välskötta gräsmattor och ett överflöd av inhemska växter, ger den en oförglömlig upplevelse av enhet och harmoni med naturen.

Casa Hoff modernt hus i Rio Grande, Brasilien
Casa Hoff modernt hus i Rio Grande, Brasilien

Snygg vardagsrum med öppen spis En neutral palett med vita och grå toner i olika variationer, vilket eliminerar monotoni och monotoni. Glaserade ytor och trämöbler framhäver det organiska och hyllar de naturliga och varma färgerna.

Casa Hoff modernt hus i Rio Grande, Brasilien

Affischer, målningar och tillbehör, levande växter, används i inredningen för att betona förhållandet till omvärlden och dess miljö.

Casa Hoff modernt hus i Rio Grande, Brasilien

Huset är omgivet av ett högt staket som gör det möjligt att dra sig tillbaka till sin egen privata lilla hörna med en lugn och avslappnad atmosfär. En ordentlig landskapsplanering och organisering av det personliga utrymmet skapar effekten av ett paradisiskt hörn, där det inte finns någon tillgång för utomstående.

Casa Hoff modernt hem i Rio Grande, Brasilien

Stilfullt kök, Med integrerade apparater och en frukostbar ser det fantastiskt ut. Originella och lekfulla väggmönster är iögonfallande och ger området lite djärvhet och krydda. Hängande armaturer förstärker designen: deras kupolform och matta finish ökar deras sofistikering.

Casa Hoff modernt hus i Rio Grande, Brasilien

Badrummet har marmorinläggningar och handfatet är inte inbyggt i panelen utan har huggits in i den. Dess originella och slående form står tydligt ut mot den huvudsakliga bakgrunden.

Mysigt och lyxigt familjehus som är utformat för ett bekvämt och lyxigt boende. Organiska material och en varm baspalett skapar en hemtrevlig värme och gör att du kan dra dig tillbaka till ditt eget privata hörn av paradiset. En plats där du kan glömma vardagen och njuta av sorglös avkoppling i harmoni med naturen.

Foto: Marcelo Donadussi.

Läs mer

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg än )
Hugo Lind

Jag föddes och växte upp i en familj där renovering och byggnation var en central del av vårt liv. Min far var byggentreprenör och jag tillbringade mina tidiga år med att följa honom på olika byggarbetsplatser. Att se hur han förvandlade gamla och nedgångna hus till vackra och moderna hem inspirerade mig och väckte min passion för renovering. Mer detaljerad

Webbplats med användbara tips för varje tillfälle
Comments: 1
  1. Peter Bergman

    Kan ni berätta mer om Casa Hoff? Vilka är de framträdande elementen i dess organiska och sofistikerade design? Hur har Ramella Arquitetura framhävt minimalismen samtidigt som de använder varma färger? Och hur har platsen i Rio Grande, Brasilien, påverkat arkitekturen och designen i detta projekt?

    Svara
Lägg till kommentarer