...

Modernt varmt hus 1005

Modernt varmt hus 1005 är ett bekvämt, stilrent och moderna hem som är konstruerat för att möta olika krav och behov. Vid invigningen var det ett lyxigt, energieffektivt och prisvärt hus, med modern teknik för att förbättra livskvaliteten och ge bra inomhusluftkvalitet. Huset har ett flexibelt utrymme-och expansionsmönster för att passa din livsstil samt övervakning och säkerhet för din familjs välbefinnande. Fördelarna är många, från bekvämlighet till estetisk appel.
Hus 1005 Manchester exterior

En välkänd livsmiljö kombinerar djärvt glas och trä i konstverket. Förändringarna är inte en imitation av det som redan finns där, vilket gör att byggnaden skiljer sig från de befintliga byggnaderna i grannskapet. Beklädnaden på utsidan ger en känsla av värme, som om den bjuder in dig.

Här kan du se den dynamiska interiören: alla dörrar har eliminerats för att skapa ett rörligt utrymme, trappan är husets kärna, vilket gör att du kan röra dig fritt mellan våningarna. Köket är kopplat till gården och de oregelbundet formade takfönstren släpper in solskenet.

Gillar du användningen av ovanliga egenskaper i det här projektet?? Dela dina åsikter i kommentarerna!

Framdörren till House 1005 i Manchester
Trätrappa i interiören av House 1005 i Manchester
Fönsterplatser på House 1005, Manchester

Läs mer

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg än )
Hugo Lind

Jag föddes och växte upp i en familj där renovering och byggnation var en central del av vårt liv. Min far var byggentreprenör och jag tillbringade mina tidiga år med att följa honom på olika byggarbetsplatser. Att se hur han förvandlade gamla och nedgångna hus till vackra och moderna hem inspirerade mig och väckte min passion för renovering. Mer detaljerad

Webbplats med användbara tips för varje tillfälle
Comments: 1
  1. Anders Karlström

    Hej! Jag undrar om du kan ge mig mer information om det moderna varma huset som du nämner i texten? Vilka funktioner och egenskaper gör det modernt och varmt? Finns det några energibesparande eller hållbara lösningar som används i byggnaden? Tack på förhand för din förklaring!

    Svara
Lägg till kommentarer