...

Manhattan Beach Private Residence – ombyggnadsprojekt av Abramson Teiger Architects, Los Angeles, Kalifornien

Abramson Teiger Architects har skapat en fantastisk ombyggnad av en privata residence i Manhattan Beach, Los Angeles, Kalifornien. Med styrkan att bevara hemmets första karaktär, men ändå ger det lyxiga och moderna utrymmen, har arkitekterna designat ett hem som som genomsyras av lätthet, pragmatism och känsla av stillsam sophistication. Denna storslagna ombyggnad har hög funktionalitet och är omgiven av en vacker miljö som lockar invarande och besökare.

Vi bjuder in besökare att ta en titt på renoveringsprojektet av en privatbostad i Kalifornien, USA, på Manhattan Beach. Bostaden har renoverats av studion Abramson Teiger Arkitekter, som specialiserar sig på att bygga nya bostäder och renovera gamla, och som sedan länge har ett välförtjänt rykte.

Bostaden ligger nära stranden, byggdes 1940 och var i behov av renovering. Studiens arkitekter och designers tog hänsyn till ägarnas önskemål och genomförde framgångsrikt ändringar i projektet.

Redan från gatan kan man se hur exteriören har förändrats. Betong, glas, trä, sten och metall dekorerar denna trevåningsbyggnad. Inredning, bilder som besökaren kan se nedan, gjorda med god smak. Varje rum har en finish som understryker dess syfte. Alla rum har ljusa färger, designmöbler och väl valda tillbehör. Belysningen är utformad med armaturer som framhäver skönheten i bostadens rum.

Byggnadens tak har inte heller glömts bort – här finns solstolar, mjuka soffor och andra attribut för avkoppling. Bostaden har bekväm tillgång direkt till stranden.

Inredning av ett privat hus i Kalifornien
Inredning av vardagsrum
Inredning av matsalen
Inredning av en privatbostad i Kalifornien
Inredning för ett privat hem i Kalifornien
Inredning för ett privat hem i Kalifornien
Inredning för ett privat hem i Kalifornien
Badrumsinredning
Badrumsinredning
Fristående hus i Kalifornien

Läs mer

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg än )
Hugo Lind

Jag föddes och växte upp i en familj där renovering och byggnation var en central del av vårt liv. Min far var byggentreprenör och jag tillbringade mina tidiga år med att följa honom på olika byggarbetsplatser. Att se hur han förvandlade gamla och nedgångna hus till vackra och moderna hem inspirerade mig och väckte min passion för renovering. Mer detaljerad

Webbplats med användbara tips för varje tillfälle
Comments: 2
  1. Joakim

    Vad var syftet med ombyggnadsprojektet för Manhattan Beach Private Residence och vilka specifika förbättringar gjordes av Abramson Teiger Architects i Los Angeles, Kalifornien?

    Svara
  2. Dahl Kristoffer

    Jag undrar vilken typ av ombyggnad som utfördes för Manhattan Beach Private Residence av Abramson Teiger Architects i Los Angeles, Kalifornien? Var det en totalrenovering eller var det bara vissa delar av huset som renoverades? Är det möjligt att få mer information om de specifika ändringarna och uppdateringarna som gjordes i detta projekt?

    Svara
Lägg till kommentarer