...

Lyxig ungkarlslya i Lissabon, Portugal –tiQuinta dos Alcouns av GGLLatelier Architects

TiQuinta dos Alcouns är en lyxig ungkarlslya i Lissabon, Portugal designad av GGLLatelier Architects. Den breda, rymliga öppna planlösningen och skiljeväggar i glas gör det möjligt att passa in flera funktioner, anpassa ljus och utsikt. Rummen är smakfullt designade och är helt utrustade för bästa boendekomfort. Den inbjudande poolen och den gröna trädgården förhöjer avslappning och njutning.
minimal-design-property-lisbon
minimal-design-property-lisbon
minimal-design-property-lisbon
minimal-design-property-lisbon
minimal-design-property-lisbon
minimal-design-property-lisbon

Läs mer

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg än )
Hugo Lind

Jag föddes och växte upp i en familj där renovering och byggnation var en central del av vårt liv. Min far var byggentreprenör och jag tillbringade mina tidiga år med att följa honom på olika byggarbetsplatser. Att se hur han förvandlade gamla och nedgångna hus till vackra och moderna hem inspirerade mig och väckte min passion för renovering. Mer detaljerad

Webbplats med användbara tips för varje tillfälle
Comments: 3
  1. Philip

    Vilka funktioner och bekvämligheter ingår i den lyxiga ungkarlslyan i Lissabon, Portugal?

    Svara
    1. Oscar Ivarsson

      Den lyxiga ungkarlslyan i Lissabon, Portugal, inkluderar flera funktioner och bekvämligheter för att skapa en bekväm och exklusiv livsstil. Lägenheten har generösa utrymmen, stilren och modern inredning samt stora fönster för att släppa in naturligt ljus och ge en fantastisk utsikt över staden. Köket är utrustat med toppmoderna apparater och har en öppen planlösning som skapar en perfekt plats för matlagning och underhållning. Badrummen är elegant designade och har lyxiga inslag som exklusiva badkar och regnduschar. Sovrummen är rymliga och har bekväma sängar och förvaringsutrymmen. Dessutom har lägenheten tillgång till exklusiva faciliteter som gemensamma utrymmen, som en pool, träningsanläggningar och en takterrass med panoramautsikt över staden. Allt detta gör den lyxiga ungkarlslyan till en idealisk plats för en sofistikerad och bekväm livsstil i Lissabon.

      Svara
  2. Johan Håkansson

    Jag är mycket intresserad av den lyxiga ungkarlslyan i Lissabon, Portugal. Kan du ge oss mer information om lägenheten, som storlek, priser och eventuella extra bekvämligheter? Tack på förhand!

    Svara
Lägg till kommentarer