...

God gästfrihet under masken av en sur enemit –Casa Constanza i Santander

Casa Constanza i Santander erbjuder god service och härliga miljöer utan att tappa av charm. Förutom nattliv och goda maträtter, erbjuder detta hotell också en trevlig gästservice med välutbildad personal som alltid är glada att ge råd och besvara dina frågor. Hotellgästernas bekvämligheter omfattar tillgång till moderna rum, en stor pool terrass, bar och restaurang, spa, massager och gratis wi-fi. Ett viktigt kännetecken för Casa Constanza är att det har lyckats fånga den perfekta balansen mellan en gästvänlig attityd och masken av en sur enemit.
Terrass av Casa Constanza i Spanien
Utsidan av Casa Constanza i Spanien
Utsidan av Casa Constanza i Spanien
Balkongen på Casa Constanza i Spanien
Interiör i Casa Constanza i Spanien
Interiör i Casa Constanza i Spanien

Invändigt är rummet fyllt av ljusflöden som strömmar in genom stora fönster. De snövita rummen påminner om hur stramt och dämpat stället är, men de leder genast ut gästerna till en stor utomhusterrass och ett te-bord med utsikt över den lokala skönheten. Genom husets fönster kan du beundra landskapet från den kulle som byggnaden är byggd på. Den klarblå himlen och den smaragdgröna skogen upptar hela bilden och försätter betraktaren i ett lyckligt fridfullt tillstånd.

Planlösningar för Casa Constanza i Spanien
Plan för Casa Constanza herrgård i Spanien
Planlösningar för Casa Constanza i Spanien

<br clear=&#8221;all&#8221;

Ta en titt på

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg än )
Hugo Lind

Jag föddes och växte upp i en familj där renovering och byggnation var en central del av vårt liv. Min far var byggentreprenör och jag tillbringade mina tidiga år med att följa honom på olika byggarbetsplatser. Att se hur han förvandlade gamla och nedgångna hus till vackra och moderna hem inspirerade mig och väckte min passion för renovering. Mer detaljerad

Webbplats med användbara tips för varje tillfälle
Comments: 1
  1. Johanna Karlberg

    Vilket är det bästa sättet att hantera en sur enemit när man besöker Casa Constanza i Santander, själva gästfriheten eller masken som visas upp för besökare?

    Svara
Lägg till kommentarer