...

Fantastisk stuga för en semester i skogen –träminimalism av Sandell Sandberg, Sverige

Sandell Sandbergs träminimalism erbjuder den ultimata upplevelsen av semester i skogen. Utformad för att utnyttja naturens ändlösa skönhet, stugan är byggd av timmer för att ge människor en nära och personlig upplevelse av natur. Mycket andas enkla och tidlösa detaljer som trälådor, stora fönster, en varm eld och vackra möbler. Stugan gör det möjligt att njuta av lugn och fred som den naturliga miljön kan erbjuda.

De ursprungliga semesterbostäderna, ritade av Sandell Sunberg Architecture Group, finns här i Forum City. Objektet färdigställdes 2012.

Sandell Sandberg timmerstugor, Sverige
Sandell Sandbergs semesterhus i skogsområden, Sverige
Ett fritidshus i skogen av Sandell Sandberg, Sverige
Skogshus av Sandell Sandberg, Sverige
Sandell Sandberg timmerstuga, Sverige
Sandell Sandbergs timmerstugor, Sverige

Läs mer

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg än )
Hugo Lind

Jag föddes och växte upp i en familj där renovering och byggnation var en central del av vårt liv. Min far var byggentreprenör och jag tillbringade mina tidiga år med att följa honom på olika byggarbetsplatser. Att se hur han förvandlade gamla och nedgångna hus till vackra och moderna hem inspirerade mig och väckte min passion för renovering. Mer detaljerad

Webbplats med användbara tips för varje tillfälle
Comments: 2
  1. Isabella Hellström

    Ser underbart ut! Kan du berätta mer om var stugan är belägen i skogen? Är det en isolerad plats eller finns det grannar nära?

    Svara
    1. Emilia Månsson

      Stugan ligger mitt i skogen med en vacker utsikt över naturen. Det är en isolerad plats, långt ifrån närmaste granne. Perfekt för att komma bort från stadens brus och njuta av lugnet och friden i naturen. Stugan är omgiven av träd och grönska, vilket ger en känsla av avskildhet och integritet. Det är verkligen en fridfull och avkopplande plats att tillbringa tid på!

      Svara
Lägg till kommentarer