...

Ett fantastiskt hus i kontrasterande färger – ett anmärkningsvärt projekt av Bitar Arquitectos i den mexikanska huvudstaden

På den mexikanska huvudstaden har Bitar Arquitectos åstadkommit ett anmärkningsvärt projekt: ett fantastiskt hus som skiljer sig ut med sina kontrasterande färger. Det äger rum på två plan och är inrett med ett minimalistiskt och elegance design. Huset är skapat för att ge en känsla av komfort och privatliv samtidigt som utrymmet är lätt att navigera runt. Den öppna planlösningen skapar ljusinsläpp som får boendet att kännas varmt och ombonat. Förutom dess exceptionella design är huset uppbyggt och utrustat med moderna och hållbara material som omges av gröna områden.
En husdesign i kontrasterande toner
Hemdesign i kontrasterande toner
Hemdesign i kontrasterande toner
Hemdesign i kontrasterande toner
Kontrasterande exteriördesign för ett hus i Mexiko
Hemdesign i kontrasterande toner

Denna storslagna stuga som byggdes av Bitar Arquitectos 2011 i den mexikanska huvudstaden Mexico City, kan verkligen vara avundsjuka för alla som ser bilder på vår webbplats. Och av goda skäl, eftersom den eleganta och stilfulla exteriören på detta hem är en enda sak som gör att du blir förälskad vid första ögonkastet.

Byggnaden är färdigställd i ljusa färger med endast några få bruna element för att skapa ett raffinerat och elegant utseende. De många stora fönstren ger byggnaden ett vänligt utseende och ger en oskiljaktig koppling till det omgivande naturlandskapet. Tack vare dessa glasväggar är den fantastiska interiören upplyst av solljus från alla sidor.

Den övergripande stilen i inredningen är enkel, men små detaljer som vackra målningar på väggarna och fina blommor i originella vaser gör att rummet känns varmt och bekvämt. Och de mycket höga taken bidrar till känslan av rymd.

Inlämnat av Bitar Arquitectos.

Läs mer

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg än )
Hugo Lind

Jag föddes och växte upp i en familj där renovering och byggnation var en central del av vårt liv. Min far var byggentreprenör och jag tillbringade mina tidiga år med att följa honom på olika byggarbetsplatser. Att se hur han förvandlade gamla och nedgångna hus till vackra och moderna hem inspirerade mig och väckte min passion för renovering. Mer detaljerad

Webbplats med användbara tips för varje tillfälle
Comments: 1
  1. Mikael Ström

    Detta hus ser verkligen fantastiskt ut! Jag undrar om det existerar några liknande byggnader i Mexiko City som kombinerar kontrasterande färger på ett så pass unikt sätt?

    Svara
Lägg till kommentarer