...

Det moderna, minimalistiska brasilianska huset – det mysiga FF House av Studio Guilherme Torres i Londrina, Brasilien

Studio Guilherme Torres i Londrina, Brasilien har designat FF House, ett modernistiskt och minimalistiskt hus som erbjuder en fridfull och sod inställelse. Huset har en väl balanserad design som kombinerar tradionella arkitekturtekniker med modern teknik och material. De stora fönstren öppnar den stilrena poolen och den stora trädgården till rummet, som även har äventyrliga touchs. Det är en enastående och unik egenskap för detta hus, som ger en oändig mängd mysiga stunder.
cozy-brazilian-living-at-ff-house
cozy-brazilian-living-at-aff-house
cozy-brazilian-living-at-aff-house
cozy-brazilian-living-at-aff-house
cozy-brazilian-living-at-ff-house

Läs mer

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg än )
Hugo Lind

Jag föddes och växte upp i en familj där renovering och byggnation var en central del av vårt liv. Min far var byggentreprenör och jag tillbringade mina tidiga år med att följa honom på olika byggarbetsplatser. Att se hur han förvandlade gamla och nedgångna hus till vackra och moderna hem inspirerade mig och väckte min passion för renovering. Mer detaljerad

Webbplats med användbara tips för varje tillfälle
Comments: 3
  1. Anton

    Hur lång tid tog det för Studio Guilherme Torres att designa och bygga det moderna, minimalistiska FF-huset i Londrina, Brasilien?

    Svara
  2. Filip

    Hur skapar Studio Guilherme Torres en mysig atmosfär i det moderna, minimalistiska brasilianska huset FF House i Londrina, Brasilien?

    Svara
  3. Eriksson Lindberg

    Hur har Studio Guilherme Torres lyckats kombinera det moderna och minimalistiska i det mysiga FF House i Londrina, Brasilien? Vilka designelement har de använt sig av för att skapa en harmonisk och avslappnad atmosfär i detta brasilianska hus?

    Svara
Lägg till kommentarer