...

Det lyxiga Suishouen Palace av Tomoaki Uno – ett eko av den japanska pagodarkitektoniska traditionen

Tomoaki Uno:s lyxiga Suishouen Palace är ett eko av den japanska pagodarkitektoniska traditionen, vilken är en unik blandning av estetik och innovativ teknik. Byggnaden har olika lager baserat på två olika våningsplaner, vilket går i den gamla pagodarkitektoniska estetiken och bjuder in till magiska rymningar med enastående vyer av vattnet och området. Det unika uttrycket är unikt och berättar en intressant historia om ett kulturarv - en berättelse som är både vacker och revolutionerande.
Terrassen på Suishouen Mansion i Japan
Terrassen på Suishouen Mansion i Japan
Inredning av vardagsrummet i en Suishouen-villa
Korridor i Suishouens herrgård
Badrumsinredning
Kvällsbelysning av Suishouens fasad
Kvällsbelysning av fasaden på Suishouen Mansion

Läs mer

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg än )
Hugo Lind

Jag föddes och växte upp i en familj där renovering och byggnation var en central del av vårt liv. Min far var byggentreprenör och jag tillbringade mina tidiga år med att följa honom på olika byggarbetsplatser. Att se hur han förvandlade gamla och nedgångna hus till vackra och moderna hem inspirerade mig och väckte min passion för renovering. Mer detaljerad

Webbplats med användbara tips för varje tillfälle
Comments: 1
  1. Lindholm Isak

    Kan jag besöka Suishouen Palace för att uppleva den japanska pagodarkitekturen utan att behöva resa till Japan? Finns det några liknande platser med samma känsla och skönhet här i Sverige?

    Svara
Lägg till kommentarer