...

Den sofistikerade elegansen hos Brook House – diskret minimalism av Daniel Hopwood, London, England

Brook House, designad av Daniel Hopwood, ligger i centrala London och kombinerar diskret minimalism med sofistikerad elegans. Utmärkande drag är den subtila användningen av ljusa färger, sofistikerad klarhet och modern teknik. Huset öppnar upp för ett enkelt liv, med generös yta och funktionella kök. För stil och funktion i högsta klass, oavsett om du söker elegance och minimalism, är Brook House det perfekta valet.

Kära besökare och läsare av Creative Forum, vi bjuder in er till Storbritanniens huvudstad London. En gammal byggnad som blåser nytt liv i ett av Londons mest prestigefyllda distrikt, Kensington.

Daniel Hopwood fick den utmanande uppgiften att skapa – en ny interiör med ägarnas alla önskemål i åtanke. Svårigheten är att paret som bor i huset har mycket olika åsikter om inredningen av herrgården. Resultatet är en unik symbios av minimalistisk stil och traditionell design.

BROOK HOUSE i London

Stilfullt badrum med pittoreska tapeter och blommor. Speglade väggar förstorar visuellt den relativt lilla golvytan. Den verkliga pärlan i inredningen är den monterade venetianska spegeln.

BROOK HOUSE i London
BROOK HOUSE i London

Ultramodernt duschrum inrett med mörk sten. Det är som om du står på en stor klippvägg med en uppfriskande vattenkaskad som faller över dig. ––det kombinerade köks- och matrummet är en fusion av två epoker. Toppmoderna köksmaskiner skickligt inrymda i ålderdomliga skåp.

BROOK HOUSE i London
BROOK HOUSE i London
BROOK HOUSE i London

Tycker du att designern har lyckats blanda arkaiskt och modernt??

Läs mer

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg än )
Hugo Lind

Jag föddes och växte upp i en familj där renovering och byggnation var en central del av vårt liv. Min far var byggentreprenör och jag tillbringade mina tidiga år med att följa honom på olika byggarbetsplatser. Att se hur han förvandlade gamla och nedgångna hus till vackra och moderna hem inspirerade mig och väckte min passion för renovering. Mer detaljerad

Webbplats med användbara tips för varje tillfälle
Comments: 1
  1. Jonasson Albin

    Vilket är din åsikt om Brook House’s sofistikerade elegans och diskreta minimalism, Daniel Hopwood från London, England?

    Svara
Lägg till kommentarer