...

Centennial Tree House med lyxig design – originell arkitektonisk layout av Wallflower Architecture, Singapore

Detta fantastiska trähus utformat av Wallflower Architecture i Singapore är unikt i dess lyxiga design och originella arkitektoniska layout. Det skiner med exklusiva detaljer som ett rymligt öppet plan rörelse som länkar de tre våningarna samman, tillsammans med exotiska trämaterial och minimalistiska inredningsdetaljer. Trähuset är ett centennial milstolpe som också sätter tonen för ett vackert, bekvämt och originellt hem.
Designhem i Singapore

Enligt arkitekterna har introversion en negativ innebörd i en kultur där det sociala är av största vikt. Men det är bättre att ta bort och offra vissa inre element för att skapa något som senare kommer att ge oss positiva känslor när vi tänker på det.

Jasminträdet i mitten visar kraften i naturens skapelseanda, som kan växa i hundratals år. Det legendariska trädet står mitt på gården på en liten ö med en gräsmatta. Omgiven av en vattenbassäng. Trädet fick ett nytt liv.

Husets interiör
En ljuskrona i interiören
Designhus i Singapore
Inredning av ett hus i Singapore
Inredning av ett hus i Singapore
Designhem i Singapore
Designhem i Singapore

Ta en titt

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg än )
Hugo Lind

Jag föddes och växte upp i en familj där renovering och byggnation var en central del av vårt liv. Min far var byggentreprenör och jag tillbringade mina tidiga år med att följa honom på olika byggarbetsplatser. Att se hur han förvandlade gamla och nedgångna hus till vackra och moderna hem inspirerade mig och väckte min passion för renovering. Mer detaljerad

Webbplats med användbara tips för varje tillfälle
Comments: 2
  1. David

    Hur kan jag få mer information om Centennial Tree House och dess design?

    Svara
  2. Maria Månsson

    Hur kan jag kontakta Wallflower Architecture i Singapore för att få mer information om deras originella arkitektoniska layout för Centennial Tree House?

    Svara
Lägg till kommentarer