...

Casa De Flore av Arcadian Architecture + Design – en bit av Balearerna i Taiwan

Casa De Flore, designad av Arcadian Architecture + Design, är en unik miljö som för tankarna till de vackra strandarna och klipporna i Bälaren. Dess centrala placering i denna tropiska paradisö gör det till ett perfekt ställe för att njuta av taiwanesiska eftermiddagar och sköna kvällar. Framför allt är alla rum omslutna av storslagna trädgårdar och utsikt över Karibiska havet som ger en känsla av frid och välbefinnande. Casa De Flore är ett perfekt alternativ för att stanna och avnjuta alla skönhetsupplevelser som Taiwan har att erbjuda.
Casa De Flore i Taipei

De olika funktionella utrymmena är arrangerade runt en stenbelagd uteplats. På ena sidan står ett åtta meter högt bord. Å andra sidan finns det tre mötesrum, som är åtskilda av. Det finns också en lounge med en sittgrupp och grill, avskärmad med skjutdörrar, och därifrån kan du se utomhussidan och Landskapsplanering.

Ljusfärgad inredning av ett vardagsrum
Inredning av matsalen på Casa De Flore
Stort matbord i Casa De Flores matsal
Panoramafönster med utsikt över gården
Casa De Flore design av uteplatsen
Landskapsplanering av området framför Casa De Flore
Casa De Flore privat husplan
Privat husplan Casa De Flore
Privat husplan Casa De Flore

Läs mer

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg än )
Hugo Lind

Jag föddes och växte upp i en familj där renovering och byggnation var en central del av vårt liv. Min far var byggentreprenör och jag tillbringade mina tidiga år med att följa honom på olika byggarbetsplatser. Att se hur han förvandlade gamla och nedgångna hus till vackra och moderna hem inspirerade mig och väckte min passion för renovering. Mer detaljerad

Webbplats med användbara tips för varje tillfälle
Comments: 1
  1. Emma Lundin

    Vad är det som gör Casa De Flore av Arcadian Architecture + Design så speciell och hur har de införlivat Balearerna i denna byggnad i Taiwan?

    Svara
Lägg till kommentarer