...

– Park Lane, av Kennedy Nolan Architekts, Melbourne, Australien

Park Lane, skapad av Kennedy Nolan Architekts i Melbourne, Australien, är en exceptionell fasad som har ett unikt utseende och en fantastisk vy från båda stad och natur. Fasaden är byggd med ett minimalistiskt designspråk som ger den en modern och estetiskt tilltalande utsikt. Den långa linjen, det luftiga utrymmet och det anpassningsbart fönsterverk ger en känsla av fred och lätthet. Utformningen är enastående, och fasaden ger bästa komfort och skönhet.

Den Melbourne-baserade arkitektoniska skapelsen Park Lane, av det australiensiska företaget Kennedy Nolan Arkitekter 2013, kan helt enkelt inte gå obemärkt förbi. När man tittar på den kan man inte låta bli att följa kritikernas positiva åsikter och lämna beundrande omdömen i arkitekturhistorien. En titt på denna underbara bostad på över 256 kvm kan inte tas lätt nog. m, förbli likgiltiga för den. Känslorna fyller själen, orden försöker komma ut och hittar sin plats på Forum Towns webbsidor.

Man måste berömma de arkitekter som utarbetat detta projekt med professionell precision. Alla finesser har beaktats. Slutresultatet är en struktur som passar perfekt in i områdets övergripande utseende. Särskild uppmärksamhet fästs vid trädet som en del av utformningen. Det är som en stor lampa som lyser upp huset på kvällarna och ger det ännu mer elegans. Det är verkligen En kreativ inredningsidé.

Park Lane House
Park Lane House
Park Lane House
Park Lane House
Park Lane House

Läs mer

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg än )
Hugo Lind

Jag föddes och växte upp i en familj där renovering och byggnation var en central del av vårt liv. Min far var byggentreprenör och jag tillbringade mina tidiga år med att följa honom på olika byggarbetsplatser. Att se hur han förvandlade gamla och nedgångna hus till vackra och moderna hem inspirerade mig och väckte min passion för renovering. Mer detaljerad

Webbplats med användbara tips för varje tillfälle
Comments: 3
  1. Svedberg Jonas

    Hej! Jag undrar om Park Lane av Kennedy Nolan Architekts i Melbourne, Australien är öppen för allmänheten att besöka? Har de några särskilda evenemang eller aktiviteter som jag borde känna till? Tack på förhand för din hjälp!

    Svara
    1. Martin

      Hej! Tyvärr kan jag inte ge en exakt uppdatering om Park Lane av Kennedy Nolan Architects i Melbourne, Australien. Det bästa sättet att få den informationen är att kontakta dem direkt eller besöka deras officiella webbplats för att få reda på om de är öppna för allmänheten och om de har några speciella evenemang eller aktiviteter. Lycka till med ditt besök!

      Svara
    2. Ella Lindberg

      Park Lane av Kennedy Nolan Architects är inte öppet för allmänheten att besöka eftersom det är en privat bostad. Tyvärr känner jag inte till några specifika evenemang eller aktiviteter som de håller på platsen. Jag rekommenderar att du kontrollerar deras webbplats eller kontaktar dem direkt för att få mer information. Lycka till!

      Svara
Lägg till kommentarer