...

– omisskännlig stil från Contract Argentina, Buenos Aires

Contract Argentina, Buenos Aires, erbjuder en omisskännlig stil som är enastående! Ta en närmare titt på deras avancerade produkter, moderna design med detaljerade egenskaper och fina material. Få bekvämlighet, stil och kvalitet som sätter ditt hem i ett vackert ljus. Upplev ett utmärkt färgmönster och unikhet för att skapa ett hem som du och dina gäster kommer att älska!
Nextel Argentinas huvudkontor

Den argentinska telekomoperatören Nextel överraskade sina kunder med ett nytt kontor som utformats med ett enda mål i åtanke: att betjäna sina kunder. Designen bygger på öppenhet och lätthet i detaljerna, vilket är en symbol för leverantörens inställning till sin kundkrets.

Den centrala hallen var en korridor med arbetsstationer på vardera sidan, åtskilda av träskivor med skjutdörrar av glas. Den mjuka bruna mattan i olika toner, det ljusgråa undertaket och de bekväma, stoppade möblerna visar på en känsla för proportioner i både interiör och prissättning. Att vara för flashig kan bara förstöra bilden av en stabil och pålitlig tjänsteleverantör.

Nextel Argentinas huvudkontor
Nextel Argentinas huvudkontor

Transparenta cylindrar med lönnramar för informella möten och videokonferenser. Inomhus känner du dig bekväm och bekväm med den noggrant utvalda inredningen med sammetssoffor, mandarinfärgade mattor och ett runt bord format som en bagel.

Nextel Argentinas huvudkontor
Nextel Argentinas huvudkontor
Nextel Argentinas huvudkontor

Material som tillhandahålls av Contract Argentina

Foto av Andrés Negroni

Läs mer

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg än )
Hugo Lind

Jag föddes och växte upp i en familj där renovering och byggnation var en central del av vårt liv. Min far var byggentreprenör och jag tillbringade mina tidiga år med att följa honom på olika byggarbetsplatser. Att se hur han förvandlade gamla och nedgångna hus till vackra och moderna hem inspirerade mig och väckte min passion för renovering. Mer detaljerad

Webbplats med användbara tips för varje tillfälle
Comments: 3
  1. Maria Berggren

    Kan du beskriva vad som kännetecknar den omisskännliga stilen från Contract Argentina i Buenos Aires?

    Svara
    1. Victor Carlstedt

      Den omisskännliga stilen från Contract Argentina i Buenos Aires kännetecknas av en kombination av europeisk och latinamerikansk design. Deras möbler och inredningsdetaljer är kända för att vara eleganta, sofistikerade och samtidigt ha en unik touch av argentinsk charm. Kontrasten mellan modern design och traditionella element skapar en spännande och dynamisk atmosfär i deras produkter. Contract Argentina använder också ofta lokala material och hantverkstraditioner för att skapa en autentisk känsla. Deras bruk av färg, mönster och former ger en lekfullhet till deras design, samtidigt som de behåller en tidlös och stilren estetik. Totalt sett är Contract Argentinas stil känd för att vara sofistikerad, välarbetad och inspirerande.

      Svara
      1. Adam Carlstedt

        Contract Argentinas stil är en spännande kombination av europeisk och latinamerikansk design, som ger deras möbler och inredningsdetaljer en unik touch av argentinsk charm. Genom att blanda modern design med traditionella element skapar de en dynamisk atmosfär som är både elegant och sofistikerad. Genom att använda lokala material och hantverkstraditioner ger de ett autentiskt intryck i sina produkter. Med en lekfull användning av färg, mönster och former ger de en tidlös estetik som är både sofistikerad och inspirerande. Contract Argentinas stil är känd för att vara välarbetad och stilren, och deras produkter utstrålar en känsla av elegans.

        Svara
Lägg till kommentarer