...

–massor av kärlek: en elegant lösning för en liten lägenhet av 3XA i Wroclaw, Polen

3XA Studios i Wroclaw, Polen, konstruerade en elegant lösning för en liten lägenhet som maximerar känslan av plats med massor av kärlek. Designen fokuserar på att utnyttja de horisontella planen och ge ljusa och luftiga rum som är moderna och estetiskt tilltalande. Lösningen använder även små detaljer för att komplettera de moderna linjerna och skapa en trivselande och inspirerande miljö.

“29sqm”-interiören i ett hus i den polska staden Wroclaw, som skapats helt och hållet av 3XA, kommer garanterat att dra till sig uppmärksamheten från besökare till detta livsbejakande forum. Hela lägenheten tar, som namnet antyder, endast 29 kvadratmeter i anspråk.

29 kvadratmeter
29 kvadratmeter
29 kvadratmeter
29 kvadratmeter

Håller med om att det är ett ganska litet utrymme att bo i. Så prioriteringen vid ombyggnaden var att maximera utrymmet och skapa ett självständigt sovrum. Taket på 3,7 meter gör det inte möjligt för byggherren att skapa två likvärdiga nivåer, men det gör det möjligt att bygga en halvmesonisk.

Ovanför badrummet och hallen finns ett enormt 1,35 m högt sovrum, medan det ovanför garderoben finns en 1,85 m hög passage. Dessutom har vardagsrum, kök och matplats kombinerats till ett enda rum för att öka bostadens storlek.Dessutom placerades en tom dörr på en vägg som ett dekorativt element för att lura sinnena.

planlösning på 2 nivåer
Planlösning

Du är välkommen att läsa

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg än )
Hugo Lind

Jag föddes och växte upp i en familj där renovering och byggnation var en central del av vårt liv. Min far var byggentreprenör och jag tillbringade mina tidiga år med att följa honom på olika byggarbetsplatser. Att se hur han förvandlade gamla och nedgångna hus till vackra och moderna hem inspirerade mig och väckte min passion för renovering. Mer detaljerad

Webbplats med användbara tips för varje tillfälle
Comments: 2
  1. Stefan

    Hur kan man göra sin lilla lägenhet mer elegant och funktionell?

    Svara
  2. Linda Ekström

    Hur kan jag ta reda på mer information om detta eleganta boende i Wroclaw, Polen? Är det möjligt att besöka lägenheten eller finns det någon annan form av kontaktinformation för att veta mer?

    Svara
Lägg till kommentarer