...

– Casa Valle by Arq; mexikansk bostad med ljusa färger. Bernardo Hinojosa, San Pedro Garza Garcia, Nuevo León

Casa Valle, arkitekt Bernardo Hinojosa's mexikanska bostad i San Pedro Garza Garcia i Nuevo León, imponerar med sin ljusa, moderna färgsättning och komfort. Det är ett hem som inte bara är utrymmessnålt och stilrent, utan också ger en levande och dynamisk plats för vila och slappna av.

Efter att ha varit i Mexiko kunde modeforumet inte missa Casa Valle, som inte bara är ett mästerverk av design och stil utan också en unik arkitektonisk skapelse.

Huset är byggt i ljusa färger och dess läge mitt i en vacker trädgård framhäver fasadens vita färg.

Mexikansk bostad i ljusa färger - Casa Valle

Poolområdet har utformats med elegans och fantasi. Poolen är inte bara en plats för avkoppling, utan också en verklig höjdpunkt i detta projekt.

En mexikansk bostad med ljusa färger - Casa Valle

Både interiören och exteriören har utformats med trä och natursten. Det stora vardagsrummet är kopplat till poolen och har skjutbara fönsterdörrar som gör att du kan smälta in i den omgivande miljön om du vill eller stänga av den.

En mexikansk bostad med ljusa färger - Casa Valle

De stilfulla rummen är likartade, men skiljer sig ändå kraftigt åt genom att en ny ton eller nyans oväntat dominerar, eller genom att de gamla färgerna dominerar tydligt.

Casa Valle är en ljus mexikansk bostad
Casa Valle är ett ljusfyllt hus i mexikansk stil
Casa Valle är ett mexikanskt palats med ljusa färger
En mexikansk bostad med ljusa färger - Casa Valle
En mexikansk bostad med ljusa färger - Casa Valle
Ett mexikanskt palats med ljusa väggar - Casa Valle
Mexikansk bostad i ljusa färger - Casa Valle

Uppgifter med artighet av Arq. Bernardo Hinojosa.

Rekommenderad läsning

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg än )
Hugo Lind

Jag föddes och växte upp i en familj där renovering och byggnation var en central del av vårt liv. Min far var byggentreprenör och jag tillbringade mina tidiga år med att följa honom på olika byggarbetsplatser. Att se hur han förvandlade gamla och nedgångna hus till vackra och moderna hem inspirerade mig och väckte min passion för renovering. Mer detaljerad

Webbplats med användbara tips för varje tillfälle
Comments: 1
  1. Elias Forsberg

    Kan du berätta mer om Casa Valle i San Pedro Garza Garcia, Nuevo León? Hur är arkitektens stil och hur används ljusa färger i denna mexikanska bostad?

    Svara
Lägg till kommentarer