...

2500 meter över havet: ett sofistikerat japanskt residens nära Mount Asama av Kidosaki

Kidoaki Architects har skapat ett sofistikerat japanskt residens som ligger 2500 meter över havet, nere vid Mount Asama. Residenset erbjuder en slående utsikt över landskapet och har lyxiga och bekväma rum. Det är designat med unika detaljer som ger det en modern touch, samt har privata trädgårdsrum som öppnar utrymmet. För att skapa ett härligt rum har färgstarka tak och tapeter använts, och tak i trä för att införlivas med den omgivande miljön. Detta är den perfekta tröst och fred som de boende önskar.
Inredning av ett badrum med panoramafönster
Panoramafönster i vardagsrummet i ett hus i Asamayama
Svart och vit köksinredning
Matplatsen på Asamayama
Fasad på ett privat hem i Asamayama
Interiör i vardagsrummet i ett hus i Asamayama
Matbord på terrassen hemma i Asamayama
Kvällsbelysning av Asamayamas fasad

Rekommenderad läsning

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg än )
Hugo Lind

Jag föddes och växte upp i en familj där renovering och byggnation var en central del av vårt liv. Min far var byggentreprenör och jag tillbringade mina tidiga år med att följa honom på olika byggarbetsplatser. Att se hur han förvandlade gamla och nedgångna hus till vackra och moderna hem inspirerade mig och väckte min passion för renovering. Mer detaljerad

Webbplats med användbara tips för varje tillfälle
Comments: 2
  1. Jonathan

    Kan du berätta mer om det sofistikerade japanska residenset nära Mount Asama av Kidosaki? Är det öppet för allmänheten att besöka eller är det en privat bostad?

    Svara
  2. Sebastian Söderström

    Hur kan jag komma i kontakt med ägaren till detta sofistikerade japanska residens nära Mount Asama av Kidosaki? Är det möjligt att boka en vistelse på denna unika plats?

    Svara
Lägg till kommentarer