...

1600-talsarkitektur med modern design i lyxiga Villa Palazzo Gorgoni

Villa Palazzo Gorgoni är en lyxig fastighet som både kombinerar 1600-talsarkitektur och modern design. Ställets arkitektur utstrålar en känsla av charme och elegans och det är det perfekta boendet för dem som söker en kombination av komfort, stil och skönhet. Dess vackra inredning och uteplats ger en speciell upplevelse, trädgården med utsikt över dalen slår alla andra!
Pool i hela villan
Solsängar på taket för aktivt solbadande
Stor hopfällbar madrass
På insidan av bostaden finns en mycket vacker stor palm
Sovrum
Original gröna sittdynor
Vacker kvällsatmosfär
Möbler med fläkt vid inomhuspoolen

I hjärtat av Salento-halvön är det en perfekt balans mellan historisk rikedom, arkitektonisk skönhet och modern bekvämlighet. Med åtta sovrum och ett badrum för sexton gäster skulle villan vara en perfekt villa för en grupp vänner och släktingar som planerar att tillbringa semestern tillsammans.

Eller kanske letar du efter en plats för din bröllopsmottagning i Italien?? Ta en närmare titt. Ägaren hade förstås en hel del arbete att ta itu med. Tidigare hade ägaren 12 kontor i byggnaden, och under de år som byggnaden använts hade många av väggarna skadats så att de inte längre kunde repareras. Men när du väl är där kommer du att uppskatta det hårda arbete som har lagts ner på att.

Läs mer

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg än )
Hugo Lind

Jag föddes och växte upp i en familj där renovering och byggnation var en central del av vårt liv. Min far var byggentreprenör och jag tillbringade mina tidiga år med att följa honom på olika byggarbetsplatser. Att se hur han förvandlade gamla och nedgångna hus till vackra och moderna hem inspirerade mig och väckte min passion för renovering. Mer detaljerad

Webbplats med användbara tips för varje tillfälle
Comments: 3
  1. Viktor

    Hur har man kombinerat 1600-talsarkitektur med modern design i Villa Palazzo Gorgoni?

    Svara
  2. Lindberg Eriksson

    Vad är det som fascinerar dig mest med kombinationen av 1600-talsarkitektur och modern design i Villa Palazzo Gorgoni?

    Svara
    1. Marcus

      Det som fascinerar mig mest med kombinationen av 1600-talsarkitektur och modern design i Villa Palazzo Gorgoni är hur de två stilarna smälter samman på ett så harmoniskt sätt. Det är en unik och spännande kombination av det historiska och det samtida, där det gamla och det nya kompletterar varandra på ett fantastiskt sätt. Att se de ursprungliga arkitektoniska elementen tillsammans med moderna möbler och konstverk ger en känsla av tidlöshet och skapar en intressant kontrast. Villa Palazzo Gorgoni blir helt enkelt en underbar plats där man kan uppleva både historia och nutid på samma gång.

      Svara
Lägg till kommentarer