...

1181 North Hillcrest Avenue – Den 85 miljoner dollar dyra ungkarlsherrgården i Beverly Hills är helt enkelt underbar, USA

Den imponerande 85 miljoner dollar dyra ungkarlsherrgården i Beverly Hills ligger ett stenkast från Rodeoaders planet och är en helt underbar USA-upplevelse. Läget på 1181 North Hillcrest Avenue har några av de vackraste utsikterna över Los Angeles, samtitidigt som den innehåller bekvämligheter som en pool, spa, gym och tennisbanor. Denna fantastiska egendom har till och med ett 3-vånings hagar, miljöer som ett bibliotek, kök och matsalar och slutligen en bio.

När det gäller den underbara världen av ungkarlsresidens tror vi att vi har sett nästan allt. Men denna imponerande villa i Beverly Hills överträffar alla förväntningar. En expansiv interiör med en sofistikerad och överdådig stil förflyttar dig till en värld som skapats speciellt för James Bond. 1181 North Hillcrest Avenue i Los Angeles – en unik lägenhet.

Om du vill köpa detta fantastiska hus med fantastisk utsikt (bland andra positiva saker) måste du lägga ut en rejäl slant. Prislappen på detta massiva, eleganta drömhus är som om det verkligen var designat för Agent 007, med 85 miljoner dollar!

En vacker herrgård i Beverly Hills
En vacker herrgård i Beverly Hills. Vardagsrum
Herrgård i Beverly Hills
Vacker herrgård i Beverly Hills. Utomhus
Vacker herrgård i Beverly Hills. Pool
Beverly Hills herrgård

Det finns flera unika egenskaper som utgör husets inredning. Här finns exklusiva Bentley-lädermöbler, en kopia av James Deans motorcykel, ett garage med 16 bilar, en hemmabar, en biograf med 24 platser.

Även en speciell vinkällare. Naturligtvis är den listade lyxen bara toppen av isberget, eftersom denna amerikanska takvåning erbjuder allt du kan drömma om. Förvänta dig att någon Hollywood- eller sportstjärna äger hemmet. Men nu kan vi alla njuta av en visuell rundtur i ett otroligt universum av lyx och rikedom.

Beverly Hills herrgård
En vacker herrgård i Beverly Hills. Garage
En vacker herrgård i Beverly Hills
Beverly Hills herrgård
En vacker herrgård i Beverly Hills. Gym
En vacker herrgård i Beverly Hills. Sovrum
Herrgård i Beverly Hills
Vacker herrgård i Beverly Hills
Vacker herrgård i Beverly Hills. Kök
Vacker herrgård i Beverly Hills
Vacker herrgård i Beverly Hills

Läs mer

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg än )
Hugo Lind

Jag föddes och växte upp i en familj där renovering och byggnation var en central del av vårt liv. Min far var byggentreprenör och jag tillbringade mina tidiga år med att följa honom på olika byggarbetsplatser. Att se hur han förvandlade gamla och nedgångna hus till vackra och moderna hem inspirerade mig och väckte min passion för renovering. Mer detaljerad

Webbplats med användbara tips för varje tillfälle
Comments: 1
  1. Emma Fransson

    Hur ser insidan av herrgården ut och vilka unika egenskaper finns i huset som gör det värt sitt höga pris?

    Svara
Lägg till kommentarer