...

Renoverat Berri Residence av Nature Humaine – en mirakulös förvandling, Montreal

Nature Humaine har gjort en fantastisk förvandling av Berri Residence i Montreal – från ett organiserat, men tråkigt hem till ett luftigt och modern designboende. Ett nytt sovrum och ett stort vardagsrum har skapats och den färgglada arkitekturens tradition och modernitet har sömlöst infogats. Residence har modernt möbler och vackra kompositioner av material som trä, sten och silver som skapar en unik och dynamisk atmosfär. Det är ett speciellt arbete som på ett stilrent sätt balanserar modern komfort och exklusivitet.

Den Montreal-baserade arkitekt- och designateljén NatureHumaine har helt och hållet förvandlat huset på Berry Street med hjälp av modernistiska exteriör- och interiörtekniker.

Lägenheten i två våningar, som byggdes 1940, har uppdaterats för att passa ägarnas önskemål: Husets hjärta är –rummet för alla familjediskussioner.

Renoverat kök i jugendstil
De enorma fönstren i matsalen ger en panoramautsikt över husets omgivningar
Ägarens sovrum

Det asketiska vita sovrummet med ljusgula paneler runt en långsträckt spegel ligger under trädgårdsnivån, vilket gör att solljuset kommer in genom små fönster.

Husets fasad efter renovering

Trots träbeklädnaden ger huset en känsla av lätthet och fyllighet tack vare de väggstora glaspanelerna.

Husets fasad före renoveringen

Läs mer

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg än )
Hugo Lind

Jag föddes och växte upp i en familj där renovering och byggnation var en central del av vårt liv. Min far var byggentreprenör och jag tillbringade mina tidiga år med att följa honom på olika byggarbetsplatser. Att se hur han förvandlade gamla och nedgångna hus till vackra och moderna hem inspirerade mig och väckte min passion för renovering. Mer detaljerad

Webbplats med användbara tips för varje tillfälle
Comments: 3
  1. Daniel

    Vilka specifika förändringar gjordes vid renoveringen av Berri Residence av Nature Humaine och hur har detta förbättrat dess estetik och funktionalitet?

    Svara
  2. Peter

    Hur länge tog renoveringen av Berri Residence och vilka förbättringar gjordes?

    Svara
  3. Emma Holmgren

    Hur lång tid tog renoveringsprocessen av Berri Residence för Nature Humaine?

    Svara
Lägg till kommentarer