...

– den otroliga poolstugan Tennyson Point Residence av CplusC Architectural Workshop, Sydney, Australien

CplusC Architectural Workshop i Sydney, Australien, har skapat den fantastiska poolstugan Tennyson Point Residence. Den har enkelt och modern design som framhäver miljön med luftiga planlösningar och ljust, luftigt utrymme. Den har också ett innovativt kök och en elegant pool som matchar den vackra vyn. Med sin distinkta miljö och funktionella moderna design är Tennyson Point Residence ett unikt utrymme som inte bara är modern utan också praktiskt.

Australien är –inte bara ett land med kängururur och gamla monoliter, utan också ett land med magnifika mästerverk av kreativt skapande! Forum City berättar om en intressant byggnad i hjärtat av en liten kontinent.

Interiör i Tennyson Point Residence poolstuga i Sydney, Australien

Den här herrgården kommer säkert att glädja miljöaktivister. Hållbara material, naturligt virke och avancerad byggteknik.

Interiör i Tennyson Point Residence Pool Cottage i Sydney, Australien

Det här vackra husets fyra våningar sträcker sig från gatan till vattnet. Enastående utsikt över hamnen från bostadens innergård –är en verkligt häpnadsväckande syn!

Interiör i Tennyson Point Residence poolstuga i Sydney, Australien
Interiör i Pool Cottage Tennyson Point Residence i Sydney, Australien

Inredningen är fantastisk! Layouten erbjuder flera sovrum och soliga, öppna utrymmen för att ge ägaren av detta arkitektoniska underverk avskildhet och avkoppling.

Interiör i Tennyson Point Residence poolstuga i Sydney, Australien
Interiör i Tennyson Point Residence med pool i Sydney, Australien
Interiör i Tennyson Point Residence med pool i Sydney, Australien
Interiör i Tennyson Point Residence poolstuga i Sydney, Australien

Läs mer

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg än )
Hugo Lind

Jag föddes och växte upp i en familj där renovering och byggnation var en central del av vårt liv. Min far var byggentreprenör och jag tillbringade mina tidiga år med att följa honom på olika byggarbetsplatser. Att se hur han förvandlade gamla och nedgångna hus till vackra och moderna hem inspirerade mig och väckte min passion för renovering. Mer detaljerad

Webbplats med användbara tips för varje tillfälle
Comments: 2
  1. Philip

    Hej! Jag undrar om du kan berätta mer om den otroliga poolstugan Tennyson Point Residence. Vilka unika egenskaper eller funktioner har den? Är den öppen för allmänheten att besöka, eller är den en privat egendom? Skulle också vara intressant att veta om byggnaden är inspirerad av något specifikt eller om det finns en speciell historia bakom den. Tack på förhand!

    Svara
  2. Persson Jakobsson

    Jag är imponerad av Tennyson Point Residence av CplusC Architectural Workshop i Sydney, Australien. Jag undrar hur lång tid det tog för arkitekterna att designa och bygga denna otroliga poolstuga?

    Svara
Lägg till kommentarer