...

– ett charmigt projekt av JVA på den vackra ön Zeeland i Danmark

JVA presenterar ett charmigt projekt på ön Zeeland i Danmark - ett område utmärkt för sin naturliga skönhet och vackra landskap. Projektet förbinder tre viktiga principer; miljöskydd, energioptimering och ökad marknadsföring. Detta ger unika möjligheter för de som vill bo på Zeeland, ta del av miljötekniker och andra innovativa lösningar för att stödja bosättningen.
Dansk sommarstuga
Det danska sommarhuset
Ett danskt sommarhus
Ett danskt sommarhus
En dansk sommarstuga
Inredning av ett danskt sommarhus
Danskt sommarhus
Danskt sommarhus
Dansk sommarstuga
Dansk sommarstuga

Den här stugan byggdes av JVA på den norra spetsen av ön Zeeland i Danmark. De läsare av vår portal som är intresserade av ekodesign bör definitivt bli intresserade av detta projekt. Dess förverkligande påverkades av tanken att vi inte ska förstöra vår omgivning för att tillgodose våra personliga behov, utan anpassa oss till det befintliga landskapet.

Ligger i en blåsig region. Detta förklarar husets ovanliga konstruktion, som består av fem fristående byggnader i form av en blomma. Däremellan finns ett vindpinat område där du kan tillbringa tid utomhus med vänner. Det visar sig att varje område – sovplats, matplats, kök, vardagsrum – ligger i en egen stuga.

Byggnadsmaterialet är sibirisk lärk och husets utsida är klädd med aluminiumpaneler som skyddar huset mot väder och vind. Innergården, som fungerar som korridor, är helt i trä. Golvet på terrassen är klätt med mörkare sten för att släppa ut den värme som ackumuleras under dagen på kvällen.

Material tillhandahållet av arkitektbyrån JVA.

Läs mer

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg än )
Hugo Lind

Jag föddes och växte upp i en familj där renovering och byggnation var en central del av vårt liv. Min far var byggentreprenör och jag tillbringade mina tidiga år med att följa honom på olika byggarbetsplatser. Att se hur han förvandlade gamla och nedgångna hus till vackra och moderna hem inspirerade mig och väckte min passion för renovering. Mer detaljerad

Webbplats med användbara tips för varje tillfälle
Comments: 2
  1. Almgren Johan

    Vad är det charmiga projektet av JVA på den vackra ön Zeeland i Danmark? Kan du ge mer information om det?

    Svara
    1. Emil

      Det charmiga projektet av JVA på den vackra ön Zeeland är byggandet av en sjöpaviljong vid kusten. Paviljongen har en unik och modern design och kommer att erbjuda en fantastisk utsikt över havet. Den kommer att fungera som en plats för avkoppling och socialt umgänge för lokalbefolkningen och besökare. Projektet syftar till att förbättra upplevelsen av kusten och skapa en vacker miljö för alla att njuta av. Det förväntas bli en populär destination och ett kulturellt landmärke på ön Zeeland.

      Svara
Lägg till kommentarer